ETS 2 40 TL'ye alınır mı?

Bu oyuna 40 TL verilmez çünkü sürekli aynı şeyleri yapıyorsunuz ve bir noktadan sonra sıkmaya başlıyor, onun yerine indirim bekleyip 7 ila 10 TL arası bir fiyata alabilirsiniz.

Bu oyuna 40 TL verilmez çünkü sürekli aynı şeyleri yapıyorsunuz ve bir noktadan sonra sıkmaya başlıyor, onun yerine indirim bekleyip 7 ila 10 TL arası bir fiyata alabilirsiniz.

Adı üzerinde bu bir simülatör. Aynı şeyden başka ne bekliyordunuz?

Adı üzerinde bu bir simülatör. Aynı şeyden başka ne bekliyordunuz?
Ben de onu kastetmeye çalıştım, oyun sürekli bir döngü içinde olduğu için simülasyon oyunlarına endişe ile yaklaşan birini döngüden dolayı sıkabilir. Bunun yerine indirimleri beklemesini önerdim.

MP özelliğini nasıl saatlerce oynuyorsunuz ne gibi özellikler var?

Yükünüzü alıp arkadaşlarınızla konvoy yaparak saatlerce yolculuk yapabiliyorsunuz. Ben 2 yıldır oynuyorum az öne bir sefer daha attım fiyatını bilmem ama oyunu mutlaka oynamanı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sık indirime giren bir oyun. Biraz daha bekleyin. Ama MP ile 40 TL’ye bile değer.

Bu saçmalığa para kazandırmayın, olayı yolculuk olan bir oyunda adının "Euro" olmasına rağmen hala Avrupa kıtasını tamamlamadılar bir de utanmadan harita genişleme paketleri parayla satıyorlar.

Ets 2'yi klavyeden oynayacaksanız bence hiç almayın daha iyi. Direksiyon setiyle efso oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…