E Elma_Kedi Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Dün ETS 2 aldım ve oyunu 64 Bit de açamıyorum ve sadece 32 Bit de açabiliyorum. Ama 32 Bit de ise multiplayer oynanmıyor ondan 64 Bit oynamak istiyorum. Lakin hata oyun çöküyor PC 64 Bit ve DirectX 12 işletim sisteminin ekran kartı ise DirectX 11.
Dün ETS 2 aldım ve oyunu 64 Bit de açamıyorum ve sadece 32 Bit de açabiliyorum. Ama 32 Bit de ise multiplayer oynanmıyor ondan 64 Bit oynamak istiyorum. Lakin hata oyun çöküyor PC 64 Bit ve DirectX 12 işletim sisteminin ekran kartı ise DirectX 11.
Çözüm E E Elma_Kedi 7 Eylül 2022 0Kedy dedi: Beta sürümüne girmeyi veya beta sürümünden çıkmayı dene Genişletmek için tıkla... Beta sürümünde değilim bide beta sürümüne giremem internet aşırı yavaş indirmiyo Ama müseait zamanda denerim. 0Kedy dedi: Beta sürümüne girmeyi veya beta sürümünden çıkmayı dene Genişletmek için tıkla... Yanlışıkla sorunu düzelttim direksiyonun driverı ile alakalıymış
0Kedy dedi: Beta sürümüne girmeyi veya beta sürümünden çıkmayı dene Genişletmek için tıkla... Beta sürümünde değilim bide beta sürümüne giremem internet aşırı yavaş indirmiyo Ama müseait zamanda denerim. 0Kedy dedi: Beta sürümüne girmeyi veya beta sürümünden çıkmayı dene Genişletmek için tıkla... Yanlışıkla sorunu düzelttim direksiyonun driverı ile alakalıymış
0Kedy Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #2 steamden oyun dosyalarını doğrulamayı dene Artı 0 Eksi
KS KS E Elma_Kedi Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #3 0Kedy dedi: steamden oyun dosyalarını doğrulamayı dene Genişletmek için tıkla... Kaç kere doğruladım Artı 0 Eksi
0Kedy Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #4 Beta sürümüne girmeyi veya beta sürümünden çıkmayı dene Artı 0 Eksi
KS KS E Elma_Kedi Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #5 0Kedy dedi: Beta sürümüne girmeyi veya beta sürümünden çıkmayı dene Genişletmek için tıkla... Beta sürümünde değilim bide beta sürümüne giremem internet aşırı yavaş indirmiyo Ama müseait zamanda denerim. 0Kedy dedi: Beta sürümüne girmeyi veya beta sürümünden çıkmayı dene Genişletmek için tıkla... Yanlışıkla sorunu düzelttim direksiyonun driverı ile alakalıymış Son düzenleme: 7 Eylül 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
0Kedy dedi: Beta sürümüne girmeyi veya beta sürümünden çıkmayı dene Genişletmek için tıkla... Beta sürümünde değilim bide beta sürümüne giremem internet aşırı yavaş indirmiyo Ama müseait zamanda denerim. 0Kedy dedi: Beta sürümüne girmeyi veya beta sürümünden çıkmayı dene Genişletmek için tıkla... Yanlışıkla sorunu düzelttim direksiyonun driverı ile alakalıymış
0Kedy Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #6 Sorunun çözüldüğüne sevindim iyi oyunlar. Artı 0 Eksi