_OmerDncr_ Femtopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5 6 Ağustos 2020 #1 32 Bit'de çalışıyor ama 64 Bit'de çalışmıyor, yardım edebilir misiniz lütfen? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2020
KS KS _OmerDncr_ Femtopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5 6 Ağustos 2020 #11 cengover_ekin dedi: Oyunun kendisi hatalıymış gibi duruyor buradan. Ben daha fazla yardımcı olamayacağım malesef, bilgim bitti. Genişletmek için tıkla... Yine de saolasın kardeşim. Ed1tH dedi: Hocam Steam'den aldıysanız DX11'de başlatmayı dener misiniz başlatma seçeneklerinden. Genişletmek için tıkla... Defalarca denedim ve aynı hata başlayıp geri kapanıyor. Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: Oyunun kendisi hatalıymış gibi duruyor buradan. Ben daha fazla yardımcı olamayacağım malesef, bilgim bitti. Genişletmek için tıkla... Yine de saolasın kardeşim. Ed1tH dedi: Hocam Steam'den aldıysanız DX11'de başlatmayı dener misiniz başlatma seçeneklerinden. Genişletmek için tıkla... Defalarca denedim ve aynı hata başlayıp geri kapanıyor.