K Kadir24385 Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 RAM 12GB DDR3 1600Mhz Ekran kartı NVIDIA GeForce 820M İşlemci Intel Core I5-4210U ETS 2 açmaya çalştğımda "the game filesystem failed to initalize, aborting now." hatası çıkıyor. Steam'den güncelledim. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (84).png 11,8 KB · Görüntüleme: 60
ETS 2 açmaya çalştğımda "the game filesystem failed to initalize, aborting now." hatası çıkıyor. Steam'den güncelledim. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Justt1670 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #2 Kadir24385 dedi: ETS 2 açmaya çalştğımda "the game filesystem failed to initalize, aborting now." hatası çıkıyor. Steam'den güncelledim. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube'da video var işinizi görebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kadir24385 dedi: ETS 2 açmaya çalştğımda "the game filesystem failed to initalize, aborting now." hatası çıkıyor. Steam'den güncelledim. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube'da video var işinizi görebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS K Kadir24385 Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #3 Justt1670 dedi: YouTube'da video var işinizi görebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorun çözüldü fakat "denetimli klasör erişimi"ni kapattırıyor. Bu bir problem yapar m? Artı 0 Eksi
Justt1670 dedi: YouTube'da video var işinizi görebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorun çözüldü fakat "denetimli klasör erişimi"ni kapattırıyor. Bu bir problem yapar m?