ETS 2 açılmıyor

hilz

Centipat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen5 7500F 32GB DDR5 Rtx3060ti Msi a620m-b 512gb nvme ssd
Meslek
Okuyor
Merhaba, Türkiye haritası modu yükledim ve 1 DLC eksikti. YouTube'daki bir çocuk, DLC'yi oyun dosyasına atarak yapıyordu fakat oyun dosyası değiştiği için sanırım açılmıyor. Ne yapmam lazım? Oyunu eski haline nasıl getiririm? İlk haline gelirse hesabım gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Türkiye haritası modu yükledim ve 1 DLC eksikti. YouTube'daki bir çocuk, DLC'yi oyun dosyasına atarak yapıyordu fakat oyun dosyası değiştiği için sanırım açılmıyor. Ne yapmam lazım? Oyunu eski haline nasıl getiririm? İlk haline gelirse hesabım gider mi?

Hocam yanlış yapmışsın oradaki DLC'yi ayıklayıp atman gerekirdi.

Oyunu sil yeniden yükle ama belgelerde ETS 2 dosyası var mı diye bak hesapların hepsi orada ama aynı sürümü indirmen gerekir.

Son düzenleme:
Hocam yanlış yapmışsın oradaki DLC'yi ayıklayıp atman gerekirdi.

Oyunu sil yeniden yükle ama belgelerde ETS 2 dosyası var mı diye bak hesapların hepsi orada ama aynı sürümü indirmen gerekir.

Haritayı değil de oyun dosyalarını doğruladım ve oldu yardımınız için teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı