DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 840 Çözümler 18 11 Haziran 2023 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi farklı bir şey için Alt Tab attığımda oyun kapanıyor. Nasıl düzeltebilirim?(offline oynuyorum)
Başlıkta da belirttiğim gibi farklı bir şey için Alt Tab attığımda oyun kapanıyor. Nasıl düzeltebilirim?(offline oynuyorum)
Proximity Decapat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 281 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #2 Oyunu fullscreen oynuyorsanız ayarlardan borderless yapıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 840 Çözümler 18 11 Haziran 2023 #3 Proximity dedi: Oyunu fullscreen oynuyorsanız ayarlardan borderless yapıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam. Yine de teşekkür ederim. Konu kapanabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Proximity dedi: Oyunu fullscreen oynuyorsanız ayarlardan borderless yapıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam. Yine de teşekkür ederim. Konu kapanabilir.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 11 Haziran 2023 #4 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz. Artı 0 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz.