Başlıkta yazdığım gibi ETS 2 oynarken "AltGr" tuşuna görev atamak istediğimde "CTRL" olarak algılıyor.
Klavye testi sitesinden kontrol ettiğimde olması gerektiği gibi CTRL+alt olarak çalışıyor ancak oyunda Alt Gr olarak algılaması lazım, önceden doğru çalışıyorken şu anda CTRL olarak algılıyor Alt Gr tuşunu.
Çözümü ne olur?
Save'e değil. Ayarlarını kaydeden Config dosyana bakmalısın. Control.Sii olarak geçtiğini yazanlar olmuş ilgili dosyayı bulup açıp. Alt Gr'ye karşılık gelmesi gereken değeri ataman lazım bayağı zahmetli bir iş.
Başlıkta yazdığım gibi ETS 2 oynarken "Alt Gr" tuşuna görev atamak istediğimde "CTRL" olarak algılıyor.
Klavye testi sitesinden kontrol ettiğimde olması gerektiği gibi CTRL+alt olarak çalışıyor ancak oyunda Alt Gr olarak algılaması lazım, önceden doğru çalışıyorken şu anda CTRL olarak algılıyor Alt Gr tuşunu.
Çözümü ne olur?
Çökme sorunundan dolayı dosyaları silmiştim ve tuş ayarlarım sıfırlanmıştı bu olay öncesinde AltGr yi algılıyordu ve cam açmak için kullanıyordum şu anda Ctrl olarak algılıyor başka bir sorun olabilir mi?
Çökme sorunundan dolayı dosyaları silmiştim ve tuş ayarlarım sıfırlanmıştı bu olay öncesinde Alt Gr'yi algılıyordu ve cam açmak için kullanıyordum şu anda CTRL olarak algılıyor başka bir sorun olabilir mi?
Tuş ayarlarını kaydettiği dosyayı bulup onu açıp algıladığı haliyle Alt Gr'nin kodunu yazarak yapabilirsin belki. Oyunların her birinin farklı Config sistemi var.
Tuş ayarlarını kaydettiği dosyayı bulup onu açıp algıladığı haliyle Alt Gr'nin kodunu yazarak yapabilirsin belki. Oyunların her birinin farklı Config sistemi var.
Save'e değil. Ayarlarını kaydeden Config dosyana bakmalısın. Control.Sii olarak geçtiğini yazanlar olmuş ilgili dosyayı bulup açıp. Alt Gr'ye karşılık gelmesi gereken değeri ataman lazım bayağı zahmetli bir iş.