S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #1 Hep kamyon dışı arabalar görüyorum. Bunlar DLC mi? nasıl yükleniyor? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2022
Mami48 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 247 3 Nisan 2022 #2 s7üü dedi: Hep kamyon dışı arabalar görüyorum. Bunlar DLC mi? nasıl yükleniyor? Genişletmek için tıkla... Otobüs modu gibi hocam aynı mantık. Yotubede videolar mevcuttur. Artı 0 Eksi
s7üü dedi: Hep kamyon dışı arabalar görüyorum. Bunlar DLC mi? nasıl yükleniyor? Genişletmek için tıkla... Otobüs modu gibi hocam aynı mantık. Yotubede videolar mevcuttur.
KS KS S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #3 Mami48 dedi: Otobüs modu gibi hocam aynı mantık. YouTube'da videolar mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Peki bu modlar oyunun orijinalliğini bozar mı? Artı 0 Eksi
Mami48 dedi: Otobüs modu gibi hocam aynı mantık. YouTube'da videolar mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Peki bu modlar oyunun orijinalliğini bozar mı?
sputnik_67 Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 623 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #4 s7üü dedi: Peki bu modlar oyunun orijinalliğini bozar mı? Genişletmek için tıkla... Bozmaktan kastınız nedir hocam? Artı 0 Eksi
s7üü dedi: Peki bu modlar oyunun orijinalliğini bozar mı? Genişletmek için tıkla... Bozmaktan kastınız nedir hocam?