Çözüldü ETS 2 araba modu fizikleri bozuk

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

309282

Hectopat
ETS 2'ye R34 modu indirdim ama fizik konusunda fazla sıkıntı çekiyorum. Biliyorsanız yapabileceğim ayarlar veya indirebileceğim fizik modları hakkında yardımcı olur musunuz? İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O aracın direkt fizik modu sıkıntılı. En kötü modlardan biri. Frenleme ve direksiyon hassasiyetini Full'e araç modu kullanırken. Onun dışında yapabileceğin hiçbir şey yok. Mod tavsiyesi olarak ironik gelebilir fakat en iyisi Tofaş mod. Fiziği mükemmel.

Ama her araba modu öyle ki. Oyunun fizikleri sonuçta tıra uyumlu. O da taklalar atar. Normalde konsoldan kabin, süspansiyon ve dengeyi arttırarak ayarladıydım ama takla atmasa bile kaza anında vs. araba kafayı yiyor.

Sorunu çözdüm. Aynı durumu yaşayanlar için yazacağım. Önce gerçekçi fizik modunu indirin. Modu indirdikten sonra ben konsoldan şu üçünü ayarladım. Belki üçü birden germezdir bilmiyorum. Kodlar şunlar:
"g_truck_stability 1" aracın dengesini ayarlıyor.
"g_cabin_suspension_stiffness 2.4" kabin sertliğini ayarlıyor.
"g_suspension_stiffness 1.3" süspansiyon sertliğini ayarlıyor.
Umarım benim gibi olanlara yardımcı olur.
ETS 2'ye R34 modu indirdim ama fizik konusunda fazla sıkıntı çekiyorum. Biliyorsanız yapabileceğim ayarlar veya indirebileceğim fizik modları hakkında yardımcı olur musunuz? İyi Sosyaller.

O aracın direkt fizik modu sıkıntılı. En kötü modlardan biri. Frenleme ve direksiyon hassasiyetini Full'e araç modu kullanırken. Onun dışında yapabileceğin hiçbir şey yok. Mod tavsiyesi olarak ironik gelebilir Fakat en iyisi Tofaş Mod. Fiziği mükemmel.

O aracın direkt fizik modu sıkıntılı. En kötü modlardan biri. Frenleme ve direksiyon hassasiyetini Full'e araç modu kullanırken. Onun dışında yapabileceğin hiçbir şey yok. Mod tavsiyesi olarak ironik gelebilir fakat en iyisi Tofaş mod. Fiziği mükemmel.

Ama her araba modu öyle ki. Oyunun fizikleri sonuçta tıra uyumlu. O da taklalar atar. Normalde konsoldan kabin, süspansiyon ve dengeyi arttırarak ayarladıydım ama takla atmasa bile kaza anında vs. araba kafayı yiyor.

Sorunu çözdüm. Aynı durumu yaşayanlar için yazacağım. Önce gerçekçi fizik modunu indirin. Modu indirdikten sonra ben konsoldan şu üçünü ayarladım. Belki üçü birden germezdir bilmiyorum. Kodlar şunlar:
"g_truck_stability 1" aracın dengesini ayarlıyor.
"g_cabin_suspension_stiffness 2.4" kabin sertliğini ayarlıyor.
"g_suspension_stiffness 1.3" süspansiyon sertliğini ayarlıyor.
Umarım benim gibi olanlara yardımcı olur.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı