volkandemirel01 Kilopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2019 #1 Merhabalar ETS 2 araba modu nasıl yapabilirim? Wordoftrucks.com'dan indiriyorum ama yapamıyorum, nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2019
Merhabalar ETS 2 araba modu nasıl yapabilirim? Wordoftrucks.com'dan indiriyorum ama yapamıyorum, nasıl yapacağım?
Doğukan Çelik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 1.154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ofis Elemanı 29 Nisan 2019 #2 volkandemirel01 dedi: Merhabalar ETS 2 araba modu nasıl yapabilirim? Wordoftrucks.com'dan indiriyorum ama yapamıyorum, nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Belgelerim içerisindeki ets2 klasöründeki mod klasörünün içerisine atabilirsin. Daha sonra oyunu açtıktan sonra sağ tarafta mod yöneticisi var oradan modu aktif etmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
volkandemirel01 dedi: Merhabalar ETS 2 araba modu nasıl yapabilirim? Wordoftrucks.com'dan indiriyorum ama yapamıyorum, nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Belgelerim içerisindeki ets2 klasöründeki mod klasörünün içerisine atabilirsin. Daha sonra oyunu açtıktan sonra sağ tarafta mod yöneticisi var oradan modu aktif etmen gerekiyor.