Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 15 Mayıs 2024 #1 1.36 sürümü için kullanımı düzgün olan araba modu arıyorum. Bazı modlarda araba fazla hızlanıp sapıtıyor .
1.36 sürümü için kullanımı düzgün olan araba modu arıyorum. Bazı modlarda araba fazla hızlanıp sapıtıyor .
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.665 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #2 Rob dedi: 1.36 sürümü için kullanımı düzgün olan araba modu arıyorum. Bazı modlarda araba fazla hızlanıp sapıtıyor . Genişletmek için tıkla... Renault Clio, Ford Focus, BMW M4 falan güzel. Onu servise gidip motor seçeneklerine bakın bazılarında motor seçeneği oluyor.
Rob dedi: 1.36 sürümü için kullanımı düzgün olan araba modu arıyorum. Bazı modlarda araba fazla hızlanıp sapıtıyor . Genişletmek için tıkla... Renault Clio, Ford Focus, BMW M4 falan güzel. Onu servise gidip motor seçeneklerine bakın bazılarında motor seçeneği oluyor.
masQee Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 2600 Gigabyte GTX 1660 SUPER Asus Prime B450m Kioxia 500 gb m2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı 15 Mayıs 2024 #3 Rob dedi: 1.36 sürümü için kullanımı düzgün olan araba modu arıyorum. Bazı modlarda araba fazla hızlanıp sapıtıyor . Genişletmek için tıkla... 1.50 sürümünü denediniz mi ? Büyük güncelleme geldi ilk defa. Soruyla alakasız özür dilerim merak ettim.
Rob dedi: 1.36 sürümü için kullanımı düzgün olan araba modu arıyorum. Bazı modlarda araba fazla hızlanıp sapıtıyor . Genişletmek için tıkla... 1.50 sürümünü denediniz mi ? Büyük güncelleme geldi ilk defa. Soruyla alakasız özür dilerim merak ettim.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 15 Mayıs 2024 #4 masQee dedi: 1.50 sürümünü denediniz mi ? Büyük güncelleme geldi ilk defa. Soruyla alakasız özür dilerim merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim de oyun baya bir kasıyor ondan düşük sürümde oynuyorum.
masQee dedi: 1.50 sürümünü denediniz mi ? Büyük güncelleme geldi ilk defa. Soruyla alakasız özür dilerim merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim de oyun baya bir kasıyor ondan düşük sürümde oynuyorum.