XEshkan Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 ETS 2 de Steam'den aldım araba modu yukleyıp onu dosyalara atsam ban yer mıyım? Internette bır yerde bunun hıle gıbı algılanacagını duydum.
ETS 2 de Steam'den aldım araba modu yukleyıp onu dosyalara atsam ban yer mıyım? Internette bır yerde bunun hıle gıbı algılanacagını duydum.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2023 #2 Oyunun resmi mod desteği var zaten. Yasaklanmazsınız. Oyunda buna dair bir kontrol mekanizması da yok zaten. Artı 0 Eksi
Oyunun resmi mod desteği var zaten. Yasaklanmazsınız. Oyunda buna dair bir kontrol mekanizması da yok zaten.
KS KS XEshkan Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #3 Cruslan dedi: Oyunun resmi mod desteği var zaten. Yasaklanmazsınız. Oyunda buna dair bir kontrol mekanizması da yok zaten. Genişletmek için tıkla... tesekkürler Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Oyunun resmi mod desteği var zaten. Yasaklanmazsınız. Oyunda buna dair bir kontrol mekanizması da yok zaten. Genişletmek için tıkla... tesekkürler