4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 18 Eylül 2021 #1 Merhaba, bu oyunda araba alınıyor diye biliyordum. Ama nereden alındığını bulamadım. Çekici galerilerinde sadece çekici var. Araba nasıl alırım?
Merhaba, bu oyunda araba alınıyor diye biliyordum. Ama nereden alındığını bulamadım. Çekici galerilerinde sadece çekici var. Araba nasıl alırım?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.040 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #2 Mod ile, ama artık mod kurmayı kaldırdılar sanırım. TruckersMP'de Skoda alıp gece far açmayarak kick yerseniz bir ihtimal kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Mod ile, ama artık mod kurmayı kaldırdılar sanırım. TruckersMP'de Skoda alıp gece far açmayarak kick yerseniz bir ihtimal kullanabilirsiniz.
Teknolog44 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,) Cinsiyet Erkek Meslek Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter) 18 Eylül 2021 #3 466609 dedi: Merhaba, bu oyunda araba alınıyor diye biliyordum. Ama nereden alındığını bulamadım. Çekici galerilerinde sadece çekici var. Araba nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... Oyunda araba yok araba modu var isterseniz mod indir netden veya kurulumtvden indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
466609 dedi: Merhaba, bu oyunda araba alınıyor diye biliyordum. Ama nereden alındığını bulamadım. Çekici galerilerinde sadece çekici var. Araba nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... Oyunda araba yok araba modu var isterseniz mod indir netden veya kurulumtvden indirebilirsiniz.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Eylül 2021 #4 466609 dedi: Merhaba, bu oyunda araba alınıyor diye biliyordum. Ama nereden alındığını bulamadım. Çekici galerilerinde sadece çekici var. Araba nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... Mod ile araba alınıyor. Artı 0 Eksi
466609 dedi: Merhaba, bu oyunda araba alınıyor diye biliyordum. Ama nereden alındığını bulamadım. Çekici galerilerinde sadece çekici var. Araba nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... Mod ile araba alınıyor.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.219 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 18 Eylül 2021 #5 Offline mod da almak için mod yapmanız lazım. Truckers MP de bazı sunucularda alabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Teknolog44 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,) Cinsiyet Erkek Meslek Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter) 18 Eylül 2021 #6 iKayraOnur dedi: Mod ile, ama artık mod kurmayı kaldırdılar sanırım. TruckersMP'de Skoda alıp gece far açmayarak kick yerseniz bir ihtimal kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mod oluyor hocam yanlışım yoksa? Artı 0 Eksi
iKayraOnur dedi: Mod ile, ama artık mod kurmayı kaldırdılar sanırım. TruckersMP'de Skoda alıp gece far açmayarak kick yerseniz bir ihtimal kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mod oluyor hocam yanlışım yoksa?
KS KS 4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 18 Eylül 2021 #7 iKayraOnur dedi: Mod ile, ama artık mod kurmayı kaldırdılar sanırım. TruckersMP'de Skoda alıp gece far açmayarak kick yerseniz bir ihtimal kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teknolog44 dedi: Oyunda araba yok araba modu var isterseniz mod indir netden veya kurulumtvden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... beyemirs dedi: Mod ile araba alınıyor. Genişletmek için tıkla... Ben geçenlerde galeriye gidip aldığımı hatırlıyorum. Sonradan mı kaldırdılar? Artı 0 Eksi
iKayraOnur dedi: Mod ile, ama artık mod kurmayı kaldırdılar sanırım. TruckersMP'de Skoda alıp gece far açmayarak kick yerseniz bir ihtimal kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teknolog44 dedi: Oyunda araba yok araba modu var isterseniz mod indir netden veya kurulumtvden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... beyemirs dedi: Mod ile araba alınıyor. Genişletmek için tıkla... Ben geçenlerde galeriye gidip aldığımı hatırlıyorum. Sonradan mı kaldırdılar?
Ardau_Turkey 1939 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 276 18 Eylül 2021 #8 Hocam ETS 2 yerine ben gta sanda araba alırım. Artı 0 Eksi
Teknolog44 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,) Cinsiyet Erkek Meslek Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter) 18 Eylül 2021 #9 466609 dedi: Ben geçenlerde galeriye gidip aldığımı hatırlıyorum. Sonradan mı kaldırdılar? Genişletmek için tıkla... Bende tam bilmiyorum. Artı 0 Eksi
466609 dedi: Ben geçenlerde galeriye gidip aldığımı hatırlıyorum. Sonradan mı kaldırdılar? Genişletmek için tıkla... Bende tam bilmiyorum.
Canoktun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 1.214 Makaleler 5 Çözümler 3 18 Eylül 2021 #10 @466609 Multiplayerda mı aldınız? Modsuz şekilde hiç araba olmadı. Artı 0 Eksi