4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 18 Eylül 2021 #1 Merhaba, bu oyunda araba alınıyor diye biliyordum. Ama nereden alındığını bulamadım. Çekici galerilerinde sadece çekici var. Araba nasıl alırım?
Merhaba, bu oyunda araba alınıyor diye biliyordum. Ama nereden alındığını bulamadım. Çekici galerilerinde sadece çekici var. Araba nasıl alırım?
KS KS 4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 18 Eylül 2021 #11 Canoktun dedi: @466609 multiplayerda mı aldınız? Modsuz şekilde hiç araba olmadı. Genişletmek için tıkla... Offline olarak oynarken almıştım. Ve mod kurmamıştım. Ben mi yanlış hatırlıyorum anlamadım. Artı 0 Eksi
Canoktun dedi: @466609 multiplayerda mı aldınız? Modsuz şekilde hiç araba olmadı. Genişletmek için tıkla... Offline olarak oynarken almıştım. Ve mod kurmamıştım. Ben mi yanlış hatırlıyorum anlamadım.
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 18 Eylül 2021 #12 TruckersMP multiplayer platformunda Skoda mevcut onu alabilirsiniz. Onun haricinde offline oynarken kullanmak için mod indirip kullanmanız gerekir. Artı 0 Eksi
TruckersMP multiplayer platformunda Skoda mevcut onu alabilirsiniz. Onun haricinde offline oynarken kullanmak için mod indirip kullanmanız gerekir.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 18 Eylül 2021 #13 Canoktun dedi: @466609 multiplayerda mı aldınız? Modsuz şekilde hiç araba olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende de alınıyordu araba ama sanırım bug oldu ben almadım ama araba mod yok bir şey yok bende alınıyordu. Artı 0 Eksi
Canoktun dedi: @466609 multiplayerda mı aldınız? Modsuz şekilde hiç araba olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende de alınıyordu araba ama sanırım bug oldu ben almadım ama araba mod yok bir şey yok bende alınıyordu.
KS KS 4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 18 Eylül 2021 #14 SapkaliPikacu dedi: Truckers MP multiplayer platformunda Skoda mevcut onu alabilirsiniz. Onun haricinde offline oynarken kullanmak için mod indirip kullanmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Steam'de Skoda modu buldum. Bunu kurarsam ban yeme gibi bir durum olur mu? Ya da arkadaşımla Online oynarken kullanılır mı? Artı 0 Eksi
SapkaliPikacu dedi: Truckers MP multiplayer platformunda Skoda mevcut onu alabilirsiniz. Onun haricinde offline oynarken kullanmak için mod indirip kullanmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Steam'de Skoda modu buldum. Bunu kurarsam ban yeme gibi bir durum olur mu? Ya da arkadaşımla Online oynarken kullanılır mı?