ETS 2 araç tamir edilmiyor

586539

Centipat
Merhaba arkadaşlar. ETS 2'de büyük bir kaza yaptığımda haliyle tır, otobüs çalışmıyor. Servise ışınlanıyorum fakat fotoğrafta göründüğü üzere servise ışınlandığımda genelde servis seçeneği çıkmıyor. Araç da çalışmadığı için ileri geri yapıp giremiyorum servise. Eski Save'i yüklemek zorunda kalıyorum çoğu zaman. Bilgisi olan var mıdır? Bıktım hep aynısı oluyor. Fotoğrafta servise ışınlanmış haldeyim fakat içeri girecek seçenek çıkmıyor hiçbir şekilde. Defalarca denedim.

Dosya Ekleri

• Euro Truck Simulator 2 30.06.2023 13_36_21.png
    3,5 MB · Görüntüleme: 151
Seçenek çıkmasına gerek yok zaten otomatik olarak sizi servis bölgesine götürüyor. F7 ile servise gittikten sonra (yani fotodaki konumda) işaret çıkmasını beklemeden servise girdiğiniz tuşa basın.

Seçenek çıkmasına gerek yok zaten otomatik olarak sizi servis bölgesine götürüyor. F7 ile servise gittikten sonra (yani fotodaki konumda) işaret çıkmasını beklemeden servise girdiğiniz tuşa basın.
Hocam sorunu anlamadınız sanırım. Servis tuşuna bastığımda da bir tepki yok sorun orda Ekranda seçenek çıktığında Enter tuşuna basınca giriyor fakat ekranda seçenek çıkmayınca Enter tuşuna basınca yine servise ışınlanmaya yönlendiriyor.

İsterseniz geçici çözüm olarak No Damage modu kurabilirsiniz.
Önerdiğiniz bir site var mıdır o mod için ?

Işınlandıktan sonra F5 basın nabigasyon modu değişsin öyle girebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…