S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 6 Mart 2023 #1 Dostlar ETS 2'de arazili yol arıyorum. Yola girdiğimde direksiyonu titretecek cinsten teşekkürler.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.068 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #2 Orjinal haritada bulsan da tat alamazsın çok kısa oluyor.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Mart 2023 #3 Hocam arazi seviyorsanız SnowRunner kesinlikle oynayın onun dışında alp dağları güzel.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 6 Mart 2023 #4 liveforspeed dedi: Orijinal haritada bulsan da tat alamazsın çok kısa oluyor. Genişletmek için tıkla... Hangi DLC'lerde güzel yollar var? Ben de scandinavia var. Onda güzel yollar var mıdır?
liveforspeed dedi: Orijinal haritada bulsan da tat alamazsın çok kısa oluyor. Genişletmek için tıkla... Hangi DLC'lerde güzel yollar var? Ben de scandinavia var. Onda güzel yollar var mıdır?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.068 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #5 Süleyman Pro dedi: Hangi dlclerde güzel yollar var? Ben de scandinavia var onda güzel yollar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yollar iyi de arazi yok.
Süleyman Pro dedi: Hangi dlclerde güzel yollar var? Ben de scandinavia var onda güzel yollar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yollar iyi de arazi yok.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 6 Mart 2023 #6 liveforspeed dedi: Yollar iyi de arazi yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam arazili yollar olmasın keyifli yollara razıyım ben
liveforspeed dedi: Yollar iyi de arazi yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam arazili yollar olmasın keyifli yollara razıyım ben
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 6 Mart 2023 #7 supprime dedi: Hocam arazi seviyorsanız SnowRunner kesinlikle oynayın onun dışında alp dağları güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam o oyunu oynadım biraz tilt bir oyun sürekli kamyon devriliyor benzin falan bitiyor o yüzden sildim.
supprime dedi: Hocam arazi seviyorsanız SnowRunner kesinlikle oynayın onun dışında alp dağları güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam o oyunu oynadım biraz tilt bir oyun sürekli kamyon devriliyor benzin falan bitiyor o yüzden sildim.