Rhypex Decapat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 114 24 Ekim 2020 #1 ETS 2'de bayrak DLC'si almıştık ben arkadasimdaki bayrağı görürken, o benim bayrağımı göremiyor ama ben kendi bayrağı görüyorum.
ETS 2'de bayrak DLC'si almıştık ben arkadasimdaki bayrağı görürken, o benim bayrağımı göremiyor ama ben kendi bayrağı görüyorum.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.387 Çözümler 70 Yer Istanbul 24 Ekim 2020 #2 Rhypex dedi: ETS 2'de bayrak DLC'si almıştık ben arkadasimdaki bayrağı görürken, o benim bayrağımı göremiyor ama ben kendi bayrağı görüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun içi TruckersMP arayüzünden açılıp kapanan bir ayar bu. Onu kontrol etsin. Artı 0 Eksi
Rhypex dedi: ETS 2'de bayrak DLC'si almıştık ben arkadasimdaki bayrağı görürken, o benim bayrağımı göremiyor ama ben kendi bayrağı görüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun içi TruckersMP arayüzünden açılıp kapanan bir ayar bu. Onu kontrol etsin.
KS KS Rhypex Decapat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 114 24 Ekim 2020 #3 V. Scaletta dedi: Oyun içi TruckersMP arayüzünden açılıp kapanan bir ayar bu. Onu kontrol etsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler reis Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: Oyun içi TruckersMP arayüzünden açılıp kapanan bir ayar bu. Onu kontrol etsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler reis