ETS 2 başlangıç noktası seçtikten sonra oyundan atıyor

2omer5

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben daha dün ETS 2 oyununu satın almıştım bugün yükledim oynamaya başladım ama oyuna giriyorum başlangıç noktası seçtikten sonra donup oyundan atıyor. Çözümü var mıdır?

Son düzenleme:
Dosyaları doğrulamayı deneyebilirsiniz. Eğer mod kullanıyorsanız modsuz bir profil oluşturup deneyebilirsiniz.
Ve son olarak da belgelerdeki Euro Truck Simulator 2 klasörünün içindeki game.log dosyasını paylaşabilirsen sorun hakkında daha detaylı bilgi alabilirim.

Dosyaları doğrulamayı deneyebilirsiniz. Eğer mod kullanıyorsanız modsuz bir profil oluşturup deneyebilirsiniz.
Ve son olarak da belgelerdeki Euro Truck Simulator 2 klasörünün içindeki game.log dosyasını paylaşabilirsen sorun hakkında daha detaylı bilgi alabilirim.

Ben YouTube'dan bir video izledim betalardan sürüm değiştiriyordu adam o cözüm işe yararmı.

Denemeden bilemeyiz ama daha önce bir betaya katıldınız mı? Steam'de oyunun isminin yanında yazar beta diye.
Çok düşük bir ihtimalle sorun çözülebilir ama ilk önce, önceki mesajımda yazdıklarımı denemeniz lazım.

Denemeden bilemeyiz ama daha önce bir betaya katıldınız mı? Steam'de oyunun isminin yanında yazar beta diye.
Çok düşük bir ihtimalle sorun çözülebilir ama ilk önce, önceki mesajımda yazdıklarımı denemeniz lazım.

Denedim YouTube'deki videoyu o video oldu oyuna girebiliyorum fakat bu sefer de arkadaşımla oynayamıyorum çünkü 1,35 sürümünde yokmuş Online eski sürüme yükleyip doğrulamayı deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı