ETS 2 başlangıçta imleç gözükmüyor

• Konuyu başlatan Roux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.801
İşletim sistemi
Windows 7
Makaleler
30
Bugün Steam üzerinden ETS 2 indirdim. Oyuna girdiğimde zaman her şey normal fakat şirkete isim verme yerine gelince imleç gidiyor ve ekrana değişik şekiller geliyor. Silip indirdim fakat çözülmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Galiba bu sorunun çözümünü kimse bilmiyor 😔.

Son düzenleme:
İstersen bir de windowed veya borderless screen de çalıştırmayı dene büyük ihtimalle o zaman düzelir.
–Windowed steam pencere modunda başlatma kodu başlatma seçeneklerine yazacaksın bunu.

Steam-Oyunları-Pencereli-Modda-Nasıl-Başlatılır_2.png

O menü ekrana geldiğinde ALT+TAB yap ve tekrar ALT+TAB yaparak oyuna geri dön. Bu şekilde bir dene..
O zaman mouse kısa süreliğine geliyor ardından hemen kayboluyor. 2. sefer yaptığım zaman artık işe yaramıyor ALT+TAB.
İstersen bir de windowed veya borderless screen de çalıştırmayı dene büyük ihtimalle o zaman düzelir.
–Windowed steam pencere modunda başlatma kodu başlatma seçeneklerine yazacaksın bunu.

Eki Görüntüle 726636
Dediğin kodu yazdım fakat çözünürlük aynı kaldı. Değişen birşey olmadı.

Son düzenleme:
Bir de ETS 2'nin exe dosyasının özelliklerinden 640x480 modunda çalıştırmayı dener misin

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Bir de ETS 2'nin exe dosyasının özelliklerinden 640x480 modunda çalıştırmayı dener misin

Aslında Alt+Enter kısayolu ile pencere moduna alması lazım ama ben denedim bende olmadı Bir de sen dene istersen.

Denetim Masasi > Fare > Isaretci Secenekleri menusunden Yazarken Isaretciyi Gizle seçeneği kaldırmayı dene bir de

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şunu da deneyebilirsin
hala olmazsa bilemiyorum artık :D

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 726859

Eki Görüntüle 726860

Aslında Alt+Enter kısayolu ile pencere moduna alması lazım ama ben denedim bende olmadı Bir de sen dene istersen.

Denetim Masasi > Fare > Isaretci Secenekleri menusunden Yazarken Isaretciyi Gizle seçeneği kaldırmayı dene bir de

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

şunu da deneyebilirsin

Hocam oyun steam üzerinden olduğu için çözünürlük kısmını ayarlayamıyorum.

Steam > steamapps > common > Euro Truck Simulator 2 > eurotrucks2.exe'yi bularak yapmayı deneyin.

Eki Görüntüle 726859

Eki Görüntüle 726860

şunu da deneyebilirsin

İşe yaramadı. Oyunu silip C ye kuracağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı