A Aot Centipat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #1 Merhaba hayırlı ramazanlar iyi pazarlar. ETS 2 Steam üzerinden açarken başlat a bastığımda birçok seçenek çıkıyor hangisini seçmeliyim bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler. Tekrardan hayırlı ramazanlar.
Merhaba hayırlı ramazanlar iyi pazarlar. ETS 2 Steam üzerinden açarken başlat a bastığımda birçok seçenek çıkıyor hangisini seçmeliyim bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler. Tekrardan hayırlı ramazanlar.
K Kadircagan1 Centipat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #2 Ets 2 başlat. Sanırım en üsttekiydi. Artı 0 Eksi
KS KS A Aot Centipat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #3 Kadircagan1 dedi: ETS 2 başlat. Sanırım en üsttekiydi Genişletmek için tıkla... teşekkürler. Kararsız kalmıştım acaba diğerleri FPS artışı sağlıyomu diye. Artı 0 Eksi
Kadircagan1 dedi: ETS 2 başlat. Sanırım en üsttekiydi Genişletmek için tıkla... teşekkürler. Kararsız kalmıştım acaba diğerleri FPS artışı sağlıyomu diye.
A AHT123 Femtopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 Aot dedi: Teşekkürler. Kararsız kalmıştım acaba diğerleri FPS artışı sağlıyor mu diye. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın DX11 ve üstünü destekliyorsa DirectX 11 ile aç de Artı 0 Eksi
Aot dedi: Teşekkürler. Kararsız kalmıştım acaba diğerleri FPS artışı sağlıyor mu diye. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın DX11 ve üstünü destekliyorsa DirectX 11 ile aç de