gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 567 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 RAM 4 gb Ekran kartı Nvidia geforce 9800 gt İşlemci 2.40 ghz ETS 2 yükledim profil ve şirket oluşturup şehir seçiyorum başlat diyorum çalışmayı durdurdu diyor. Ne yapmalıyım?
ETS 2 yükledim profil ve şirket oluşturup şehir seçiyorum başlat diyorum çalışmayı durdurdu diyor. Ne yapmalıyım?
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #2 ETS 2'nin EXE dosyasına sağ tıklayın ve ekran iyleştirmelerini kapatın ardından uyumluluğu Windows 7 yapın. Artı 0 Eksi
ETS 2'nin EXE dosyasına sağ tıklayın ve ekran iyleştirmelerini kapatın ardından uyumluluğu Windows 7 yapın.
KS KS gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 567 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #3 Sorun bitmiyorrr dedi: ETS 2'nin EXE dosyasına sağ tıklayın ve ekran iyleştirmelerini kapatın ardından uyumluluğu Windows 7 yapın. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı maalesef. Artı 0 Eksi
Sorun bitmiyorrr dedi: ETS 2'nin EXE dosyasına sağ tıklayın ve ekran iyleştirmelerini kapatın ardından uyumluluğu Windows 7 yapın. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı maalesef.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #4 gevsek_uzman dedi: Denedim ama olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Belki uyumsuz bir mod olabilir. Artı 0 Eksi
gevsek_uzman dedi: Denedim ama olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Belki uyumsuz bir mod olabilir.
KS KS gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 567 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #5 Sorun bitmiyorrr dedi: Belki uyumsuz bir mod olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok oyunda mod yok temiz. Artı 0 Eksi
Sorun bitmiyorrr dedi: Belki uyumsuz bir mod olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok oyunda mod yok temiz.
erkn2828 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #6 oyun korsansa ondandır. Artı 0 Eksi
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #7 gevsek_uzman dedi: Denedim ama olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız DX11 desteklemiyormuş. ETS 2'nin 1.35 sürümünü indirir misin? Artı 0 Eksi
gevsek_uzman dedi: Denedim ama olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız DX11 desteklemiyormuş. ETS 2'nin 1.35 sürümünü indirir misin?
KS KS gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 567 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #8 erkn2828 dedi: oyun korsansa ondandır. Genişletmek için tıkla... Evet hocam korsan maalesef. Sorun bitmiyorrr dedi: Ekran kartınız DX11 desteklemiyormuş. ETS 2'nin 1.35 sürümünü indirir misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcaz onu hocam? Artı 0 Eksi
erkn2828 dedi: oyun korsansa ondandır. Genişletmek için tıkla... Evet hocam korsan maalesef. Sorun bitmiyorrr dedi: Ekran kartınız DX11 desteklemiyormuş. ETS 2'nin 1.35 sürümünü indirir misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcaz onu hocam?
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #9 gevsek_uzman dedi: Evet hocam korsan maalesef. Nasıl yapacağız onu hocam? Genişletmek için tıkla... Steam de oyunun üzerinde sağ tık yapıp özelliklerden beta seçeneğine gelin ve beta katılımı yazan yerden 1.35'i seçin. Artı 0 Eksi
gevsek_uzman dedi: Evet hocam korsan maalesef. Nasıl yapacağız onu hocam? Genişletmek için tıkla... Steam de oyunun üzerinde sağ tık yapıp özelliklerden beta seçeneğine gelin ve beta katılımı yazan yerden 1.35'i seçin.