S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 5 Ocak 2023 #1 Dostlar selam ETS2.it sitesinden mirror cam indirdim. İndirdiklerimi ETS 2 mod dosyalarına attım ancak mod çalışmadı. Ben bu modu nasıl kuracağım?
Dostlar selam ETS2.it sitesinden mirror cam indirdim. İndirdiklerimi ETS 2 mod dosyalarına attım ancak mod çalışmadı. Ben bu modu nasıl kuracağım?
yıldırım ahmet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 1.107 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #2 RAR daysa RAR'dan çıkar klasör olarak at eğer tek bir. SCS dosyasıysa direk dosyayı at. Artı 0 Eksi
KS KS S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 5 Ocak 2023 #3 yıldırım ahmet dedi: RAR daysa RAR'dan çıkar klasör olarak at eğer tek bir. SCS dosyasıysa direk dosyayı at. Genişletmek için tıkla... Tek bir dosya değil. Artı 0 Eksi
yıldırım ahmet dedi: RAR daysa RAR'dan çıkar klasör olarak at eğer tek bir. SCS dosyasıysa direk dosyayı at. Genişletmek için tıkla... Tek bir dosya değil.
yıldırım ahmet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 1.107 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #4 selamdayi dedi: Tek bir dosya değil. Genişletmek için tıkla... Dosyanın içeriğini atar mısınız? Bir de hangi sürüm indirdiğiniz linki gönderir misiniz indirip bakayım. Artı 0 Eksi
selamdayi dedi: Tek bir dosya değil. Genişletmek için tıkla... Dosyanın içeriğini atar mısınız? Bir de hangi sürüm indirdiğiniz linki gönderir misiniz indirip bakayım.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 5 Ocak 2023 #5 yıldırım ahmet dedi: RAR daysa RAR'dan çıkar klasör olarak at eğer tek bir. SCS dosyasıysa direk dosyayı at. Genişletmek için tıkla... RAR haldeyse ve bu RAR'ın içinde scs dosyası yoksa direkt RAR olarak mod klasörüne atmak gerekiyor diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
yıldırım ahmet dedi: RAR daysa RAR'dan çıkar klasör olarak at eğer tek bir. SCS dosyasıysa direk dosyayı at. Genişletmek için tıkla... RAR haldeyse ve bu RAR'ın içinde scs dosyası yoksa direkt RAR olarak mod klasörüne atmak gerekiyor diye hatırlıyorum.
yıldırım ahmet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 1.107 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #6 Lee Yubin dedi: RAR haldeyse ve bu RAR'ın içinde SCS dosyası yoksa direkt RAR olarak mod klasörüne atmak gerekiyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Klasöre de çıkarabilirsin RAR olarak da atabilirsin ikisi de bir tercih. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: RAR haldeyse ve bu RAR'ın içinde SCS dosyası yoksa direkt RAR olarak mod klasörüne atmak gerekiyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Klasöre de çıkarabilirsin RAR olarak da atabilirsin ikisi de bir tercih.
KS KS S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 5 Ocak 2023 #7 Herkese yardımı için teşekkürler modu yaptım nasıl yaptım bilmiyorum ama çalıştı . Artı 0 Eksi
yıldırım ahmet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 1.107 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #8 selamdayi dedi: Herkese yardımı için teşekkürler modu yaptım nasıl yaptım bilmiyorum ama çalıştı . Genişletmek için tıkla... Rica ederim çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim Artı 0 Eksi
selamdayi dedi: Herkese yardımı için teşekkürler modu yaptım nasıl yaptım bilmiyorum ama çalıştı . Genişletmek için tıkla... Rica ederim çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim