ETS 2 çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

We1rd

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Oyunu 1,5 yıl önce Steam üzerinden aldım. Aldığımdan beridir ufak tefek hatalar dışında sorunsuz oynuyordum, ta ki oyuna Volvo tırlarla ilgili bir güncelleme gelene kadar. Oyunda Volvo ile ilgili herhangi bir şeye tıkladığım zaman (çekici galerimde bulunan eskiden aldığım Volvo tırları sürmeye çalışmak, Volvo çekici bayisine girmek vb.) Oyun çöküp 5 saniye içinde kapanıyor. Oyunda birçoğu atölyeden, bazıları Google üzerindeki çeşitli sitelerden birkaç mod kullanıyorum ve hiçbiri uyumsuz değil. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor? Ve nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun sizde ya da Steam'de olabilir gerekli yazılımsal güncellemeleri veya driverlarınızı kontrol edin oyun kütüphanesinden oyunsa sağ tıklayıp özelliklere tıklayın açılan pencerede yüklü dosyalar var oradan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya tıklayın. İşe yarayabilir.

Hocam NVIDIA App'ten driverımı güncelledim, oyun dosyalarının bütünlüğünü de doğrulattım ancak halen garajımdaki Volvo tıra tıkladığım an oyun kapanıyor. Yapmamı tavsiye ettiğiniz başka bir şey var mı?

Hocam NVIDIA App'ten driverımı güncelledim, oyun dosyalarının bütünlüğünü de doğrulattım ancak halen garajımdaki Volvo tıra tıkladığım an oyun kapanıyor. Yapmamı tavsiye ettiğiniz başka bir şey var mı?

Sormadım fakat sistem özelikleriniz yeterli değil mi? Ayrıyeten belgeler kısmında Euro Truck Simulator 2 dosyalarını silip oyuna girmeyi dener misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı