Axee Megapat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #1 Sorun resimdeki gibi aynı serverdayız ama bu buton açık değil bunu nasıl çözeriz?
xAlChak Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 298 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #2 Selamlar hocam serveri açan arkadaş onu seçebiliyordu diye hatırlıyorum size zahmet serveri kapayıp oradaki ayarları bir atar mısınız? Artı 0 Eksi
Selamlar hocam serveri açan arkadaş onu seçebiliyordu diye hatırlıyorum size zahmet serveri kapayıp oradaki ayarları bir atar mısınız?
KS KS Axee Megapat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #3 Hocam arkadaş açtı serverı ama öyle bi ayar olmadığını söylüyor Artı 0 Eksi
xAlChak Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 298 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #4 Axee dedi: Hocam arkadaş açtı serverı ama öyle bir ayar olmadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef bilemiyorum hocam. Artı 0 Eksi
Axee dedi: Hocam arkadaş açtı serverı ama öyle bir ayar olmadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef bilemiyorum hocam.
KS KS Axee Megapat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #5 xAlChak dedi: Selamlar hocam serveri açan arkadaş onu seçebiliyordu diye hatırlıyorum size zahmet serveri kapayıp oradaki ayarları bir atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın oyundaydık. Artı 0 Eksi
xAlChak dedi: Selamlar hocam serveri açan arkadaş onu seçebiliyordu diye hatırlıyorum size zahmet serveri kapayıp oradaki ayarları bir atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın oyundaydık.
xAlChak Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 298 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #6 Axee dedi: Hocam kusura bakmayın oyundaydık.Eki Görüntüle 1153772 Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam ben seçliyordu diye hatırlıyordum. ;/ Artı 0 Eksi
Axee dedi: Hocam kusura bakmayın oyundaydık.Eki Görüntüle 1153772 Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam ben seçliyordu diye hatırlıyordum. ;/
KS KS Axee Megapat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #7 xAlChak dedi: Bilemedim hocam ben seçliyordu diye hatırlıyordum. ;/ Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
xAlChak dedi: Bilemedim hocam ben seçliyordu diye hatırlıyordum. ;/ Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Teşekkürler.