ETS 2 CPU ve GPU az kullanımı

Emir0903

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün oyun oynarken kastığını fark ettim ve Afterburner ile kontrol ettiğimde CPU %10 küsur, GPU ise en fazla %50 olarak kullanılıyordu. Ayarları en yüksekte oynuyorum ölçekleme de dahil ama kullanımı nasıl arttıracağımı bulamadım.

Laptop:
CPU / i7 12700H.
GPU / RTX 3050 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun işlemcinin tek çekirdeğini kullanıyor çünkü. Evet tek, iki bile değil. Eski ve bozuk oyun normal değerler. Bir ayar var daha yüksek kalitede renderlıyor oyunu. Varsayılan olarak %100 geliyor. Grafikte görürsünüz muhtemelen. %150 ya da 200'e çekin deneyin.

Ölçeklemeden bahsediyorsun sanırım deniyeyim.

Bilgisayarda win + R ile msconfig yazınca işlemci çekirdeğini ayarlama kısmı vardı sanırım. Orada da işlemci çekirdeği 1. Onu 20 yapsam olur mu acaba.

Bilgisayarda win + R ile msconfig yazınca işlemci çekirdeğini ayarlama kısmı vardı sanırım. Orada da işlemci çekirdeği 1. Onu 20 yapsam olur mu acaba.
O kısma dokunmayın. Geliştiriciler için eklenmiş bir özellik. Kutucukta tik olmasın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarda Win + r ile MSConfig yazınca işlemci çekirdeğini ayarlama kısmı vardı sanırım. Orada da işlemci çekirdeği 1. onu 20 yapsam olur mu acaba?

Hayır o ayarları elleme hepsi yalan Windows onu zaten en yüksekte kullanıyor.

Oyun içi grafikleri en yüksekte ölçekleme 400 de ama yine aynı 30-40 FPS oynatıyor oyun bu ne böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…