K KemalAtakul Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 ETS 2 oynamak istiyorum ama para vermek istemiyorum. Bu yüzden demo sürümü oynanır mı?
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 22 Ocak 2024 #2 Demo sürümü 4 seviye olana kadar çalışıyor eğer tır/araba müptezeli değilseniz denemek amaçlı oynamanızı öneririm yoksa yeni araçlar yeni modifiye seçenekleri level arttıkça açılıyor.
Demo sürümü 4 seviye olana kadar çalışıyor eğer tır/araba müptezeli değilseniz denemek amaçlı oynamanızı öneririm yoksa yeni araçlar yeni modifiye seçenekleri level arttıkça açılıyor.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 Hayır ama almayı düşünüyor veya FPS bakmak içinse indirin
AhmetTheGHOST Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #4 KemalAtakul dedi: ETS 2 oynamak istiyorum ama para vermek istemiyorum. Bu yüzden demo sürümü oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Deneyimlemek istiyorsan evet, ama bence Full versiyonu alın derim.
KemalAtakul dedi: ETS 2 oynamak istiyorum ama para vermek istemiyorum. Bu yüzden demo sürümü oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Deneyimlemek istiyorsan evet, ama bence Full versiyonu alın derim.