F Furoyz Centipat Katılım 10 Kasım 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #1 ETS 2 demoyu param olmadığı için indirip biraz oynamak istedim ama açılışta logo gelirken çöküp kendi Steam sayfasına atıyor. Videolar izledim, yapay zekaya sordum çözemedim.
ETS 2 demoyu param olmadığı için indirip biraz oynamak istedim ama açılışta logo gelirken çöküp kendi Steam sayfasına atıyor. Videolar izledim, yapay zekaya sordum çözemedim.
T talhaaktas Femtopat Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #2 Kanka Steam bu aralar çöküyor ondan olabilir bir daha dene olmassa DirectX sürücülerini onar, youtube da videolar mevcut talhaaktas dedi: Kanka Steam bu aralar çöküyor ondan olabilir bir daha dene olmassa DirectX sürücülerini onar, youtube da videolar mevcut Genişletmek için tıkla... Olmuyorsa yeniden yüklemeyi dene talhaaktas dedi: Kanka Steam bu aralar çöküyor ondan olabilir bir daha dene olmassa DirectX sürücülerini onar, youtube da videolar mevcut Olmuyorsa yeniden yüklemeyi dene Genişletmek için tıkla... gerekli güncellemeleri kontrol et indirme önbelleğini temizleyebilirsin Artı 0 Eksi
Kanka Steam bu aralar çöküyor ondan olabilir bir daha dene olmassa DirectX sürücülerini onar, youtube da videolar mevcut talhaaktas dedi: Kanka Steam bu aralar çöküyor ondan olabilir bir daha dene olmassa DirectX sürücülerini onar, youtube da videolar mevcut Genişletmek için tıkla... Olmuyorsa yeniden yüklemeyi dene talhaaktas dedi: Kanka Steam bu aralar çöküyor ondan olabilir bir daha dene olmassa DirectX sürücülerini onar, youtube da videolar mevcut Olmuyorsa yeniden yüklemeyi dene Genişletmek için tıkla... gerekli güncellemeleri kontrol et indirme önbelleğini temizleyebilirsin