5 581391 Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 123 18 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, geçen hafta ETS 2'ye girince çok hızlı bir şekilde devir göstergesi arttı ve saniyede 1 vites atmam gerekiyordu, bunun nedeni nedir? Not: Sadece tırlarda oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta ETS 2'ye girince çok hızlı bir şekilde devir göstergesi arttı ve saniyede 1 vites atmam gerekiyordu, bunun nedeni nedir? Not: Sadece tırlarda oluyor.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2022 #2 Dorse boşsa veya dorse yoksa araç çok hızlı hızlanır normale göre. Aracı çoğunlukla dolu kullandığınız için garip gelmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Dorse boşsa veya dorse yoksa araç çok hızlı hızlanır normale göre. Aracı çoğunlukla dolu kullandığınız için garip gelmiş olabilir.
KS KS 5 581391 Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 123 18 Kasım 2022 #3 Cruslan dedi: Dorse boşsa veya dorse yoksa araç çok hızlı hızlanır normale göre. Aracı çoğunlukla dolu kullandığınız için garip gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Genellikle dorse takmıyorum boş bir şekilde ilerliyorum. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Dorse boşsa veya dorse yoksa araç çok hızlı hızlanır normale göre. Aracı çoğunlukla dolu kullandığınız için garip gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Genellikle dorse takmıyorum boş bir şekilde ilerliyorum.