Mikailkement52 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 ETS 2'de normal oynarken ben mouse ve klavye ile oynuyorum fareyi Full tam sağa yaptığım zaman direksiyon hemen dönmüyor. Yavaş bir şekilde sağa tam dönmesini bekliyorum ve bu bana hep kaza yaptırıyor düzgün oynayamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2022
ETS 2'de normal oynarken ben mouse ve klavye ile oynuyorum fareyi Full tam sağa yaptığım zaman direksiyon hemen dönmüyor. Yavaş bir şekilde sağa tam dönmesini bekliyorum ve bu bana hep kaza yaptırıyor düzgün oynayamıyorum.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 Ayarlardan direksiyonun hassasiyetini arttırın veya farenin DPI ayarını arttırın. Artı 0 Eksi
KS KS Mikailkement52 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 06 Fil Necati dedi: Ayarlardan direksiyonun hassasiyetini arttırın veya farenin DPI ayarını arttırın. Genişletmek için tıkla... Denemiştim DPI 1600'e yani ufak kaydırmada bile tam dönüyor fakat birden hızlı giderken tekrardan yavaşlıyor ve yine bekletiyor bu bir ayar mi? Artı 0 Eksi
06 Fil Necati dedi: Ayarlardan direksiyonun hassasiyetini arttırın veya farenin DPI ayarını arttırın. Genişletmek için tıkla... Denemiştim DPI 1600'e yani ufak kaydırmada bile tam dönüyor fakat birden hızlı giderken tekrardan yavaşlıyor ve yine bekletiyor bu bir ayar mi?