eyw Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 2 dolarım var bakiyede. 3 dolar harçlıktan biriktirip "going east" ve "the balkan roads"almayı düşünüyorum. Sizce değer mi?
2 dolarım var bakiyede. 3 dolar harçlıktan biriktirip "going east" ve "the balkan roads"almayı düşünüyorum. Sizce değer mi?
Sxtre Kilopat Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 562 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel Core i5-12500h NVIDIA GeForce RTX 3050 Tİ / Intel Iris Xe Graphics 24 GB / SODIMM, CRUCİAL 3000/6000 MHz Ram Samsung 512 NVM M.2 SSD Kingston KC3000 1 TB NMV M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Prodüktörü 2 Mart 2024 #2 Hocam indirimi bekleyin bence, değerinin bir hayli üstünde, 9 liraya aldım ben iskandinav DLC'ini.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 2 Mart 2024 #3 eyw dedi: 2 dolarım var bakiyede. 3 dolar harçlıktan biriktirip "going east" ve "the balkan roads"almayı düşünüyorum. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz zaten şu an indirimdeler.
eyw dedi: 2 dolarım var bakiyede. 3 dolar harçlıktan biriktirip "going east" ve "the balkan roads"almayı düşünüyorum. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz zaten şu an indirimdeler.
eyw Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #4 Sizce değer mi?
K A İ S E R Megapat Katılım 3 Ekim 2015 Mesajlar 131 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Okuyor 2 Mart 2024 #5 ETS 2'yi sürekli oynayan ya da oynayacak biriyseniz DLC'lerini almanız gerekiyor maalesef oyunun vanillia sürümü bir yerden sonra aşırı sıkıcı oluyor önerim going east ve iskandinavya DLC'lerini almanız.
ETS 2'yi sürekli oynayan ya da oynayacak biriyseniz DLC'lerini almanız gerekiyor maalesef oyunun vanillia sürümü bir yerden sonra aşırı sıkıcı oluyor önerim going east ve iskandinavya DLC'lerini almanız.
eyw Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #6 Peki ya Road To Black Sea DLC'sini önerir misiniz? İskandinavya haritası biraz küçük geldide. Bayağı heveslenmiştim ama maalesef ki fiyatı karşılayamadığım için alamadım. Yine de önerileriniz için teşekkürler.. Son düzenleme: 5 Mart 2024
Peki ya Road To Black Sea DLC'sini önerir misiniz? İskandinavya haritası biraz küçük geldide. Bayağı heveslenmiştim ama maalesef ki fiyatı karşılayamadığım için alamadım. Yine de önerileriniz için teşekkürler..
K A İ S E R Megapat Katılım 3 Ekim 2015 Mesajlar 131 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Okuyor 12 Mart 2024 #7 eyw dedi: Peki ya Road To Black Sea DLC'sini önerir misiniz? İskandinavya haritası biraz küçük geldide. Bayağı heveslenmiştim ama maalesef ki fiyatı karşılayamadığım için alamadım. Yine de önerileriniz için teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... her harita dlc'sini öneririm iskandinavya kücük olmasına rağmen çok güzel manzaralar ve yollar içeriyor bana göre en iyi harita dlcsi o
eyw dedi: Peki ya Road To Black Sea DLC'sini önerir misiniz? İskandinavya haritası biraz küçük geldide. Bayağı heveslenmiştim ama maalesef ki fiyatı karşılayamadığım için alamadım. Yine de önerileriniz için teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... her harita dlc'sini öneririm iskandinavya kücük olmasına rağmen çok güzel manzaralar ve yollar içeriyor bana göre en iyi harita dlcsi o
eyw Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #8 Alamayacağım ama yine de tavsiye için teşekkürler.