ETS 2 DLC alınmalı mı?

Chikng

Centipat
Daha fazla  
Şu anda Steam'da indirim var bende de ETS 2 var ama DLC yok alınır mı? Fazla bütçem yok buna ek olarak House fliper iyi bir indirim almış onu da satın almak istiyorum almama gerek var mı? Alırsam hangilerini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Steam'da indirim var bende de ETS 2 var ama DLC yok alınır mı? Fazla bütçem yok buna ek olarak House fliper iyi bir indirim almış onu da satın almak istiyorum almama gerek var mı? Alırsam hangilerini önerirsiniz?

Map veya modifiye olarak bir şeyler alabilirsin bendeki DLC bırakıyorum aşağı arkadaşlarımda bunları kullanıyor sevebilecegin şeylerdir belki.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-03 230325.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-03 230325.png
    118,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Ekran görüntüsü 2024-12-03 230333.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-03 230333.png
    121,3 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran görüntüsü 2024-12-03 230341.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-03 230341.png
    32,5 KB · Görüntüleme: 44
Hocam bunun kararını sizin vermeniz lazım. Eğer tırınızın güzel görünmesini istiyorsanız modifiye paketlerini al. Yok diyorsan ki ben farklı yükler taşıyacağım o zaman yük paketleri var. Yada diğer yerleri keşfetmek istiyorum diyorsan harita paketlerini al.

Bütçenizi söyleyin hocam ona göre yardımcı olalım, haritamı istersiniz,yükmü

map olarak türkiye ve going eats'ı alın bütçeniz el veriyor ise

Oyunu seviyorum oynarım derseniz DLC alın . Keyifli oluyor kabin aksesuar, lastik, Scania Volvo modifiye paketi gibi gibi.

Harita almayı düşünüyorum.

Aynen sanırım dediğiniz gibi yapıcam.

Map veya modifiye olarak bir şeyler alabilirsin bendeki DLC bırakıyorum aşağı arkadaşlarımda bunları kullanıyor sevebilecegin şeylerdir belki.
Cevap için teşekkürler harita almayı düşünüyorum

Yeniden konu açmak istemedim şuanda yine indirimde geçen dediklerinizi aldım dar ve virajlı yollar istiyorum hangilerini önerirsiniz ? Hızlı cevaplarsanız sevinirim bitmek üzere

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı