Şu anda Steam'da indirim var bende de ETS 2 var ama DLC yok alınır mı? Fazla bütçem yok buna ek olarak House fliper iyi bir indirim almış onu da satın almak istiyorum almama gerek var mı? Alırsam hangilerini önerirsiniz?
Şu anda Steam'da indirim var bende de ETS 2 var ama DLC yok alınır mı? Fazla bütçem yok buna ek olarak House fliper iyi bir indirim almış onu da satın almak istiyorum almama gerek var mı? Alırsam hangilerini önerirsiniz?
Hocam bunun kararını sizin vermeniz lazım. Eğer tırınızın güzel görünmesini istiyorsanız modifiye paketlerini al. Yok diyorsan ki ben farklı yükler taşıyacağım o zaman yük paketleri var. Yada diğer yerleri keşfetmek istiyorum diyorsan harita paketlerini al.
Yeniden konu açmak istemedim şuanda yine indirimde geçen dediklerinizi aldım dar ve virajlı yollar istiyorum hangilerini önerirsiniz ? Hızlı cevaplarsanız sevinirim bitmek üzere