Champion Guard Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 ETS 2 de DLC aldım ve hoşuma gitmedi. Bütün kuralları karşılıyorum ama nasıl veya nereden edeceğimi bilmiyorum?
ETS 2 de DLC aldım ve hoşuma gitmedi. Bütün kuralları karşılıyorum ama nasıl veya nereden edeceğimi bilmiyorum?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.282 Makaleler 3 Çözümler 61 18 Ekim 2023 #2 Destek kısmında satın alımlardan son satın alımlara gir göreceksin. Bu tür bomboş oyunlara o kadar pahalı DLC'ler alınmamalı.
Destek kısmında satın alımlardan son satın alımlara gir göreceksin. Bu tür bomboş oyunlara o kadar pahalı DLC'ler alınmamalı.
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 18 Ekim 2023 #3 Cüzdan kısmına girip satın alma geçmişinden iade edebilirsin.
Champion Guard Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #4 SiyahPassat dedi: Destek kısmında satın alımlardan son satın alımlara gir göreceksin. Bu tür bomboş oyunlara o kadar pahalı DLC'ler alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Pahalı almadım zaten bu arada iade talebini attım.
SiyahPassat dedi: Destek kısmında satın alımlardan son satın alımlara gir göreceksin. Bu tür bomboş oyunlara o kadar pahalı DLC'ler alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Pahalı almadım zaten bu arada iade talebini attım.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.510 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2023 #5 Champion Guard dedi: bu arada iade talebini attım. Genişletmek için tıkla... geriye beklemek kalır.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 12 Yer Rize 18 Ekim 2023 #6 SiyahPassat dedi: Destek kısmında satın alımlardan son satın alımlara gir göreceksin. Bu tür bomboş oyunlara o kadar pahalı DLC'ler alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Hocam gayet iyi oyun ETS 2 tüm DLC'leri ucuzken almıştım son çıkanlar pahalı oluyor ama indirimde onları da direkt kapıyorum erken almak iyidir.
SiyahPassat dedi: Destek kısmında satın alımlardan son satın alımlara gir göreceksin. Bu tür bomboş oyunlara o kadar pahalı DLC'ler alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Hocam gayet iyi oyun ETS 2 tüm DLC'leri ucuzken almıştım son çıkanlar pahalı oluyor ama indirimde onları da direkt kapıyorum erken almak iyidir.