Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 638 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2024 #11 Enesuyan42 dedi: Tırcılık zeevkini tam olarak almak istiyorum yolların falan gerçekçiliği olsun kalite olsun. Genişletmek için tıkla... Onun için ilk balkanları çekin alttan Türkiyem müziğiyle gazlarsınız.
Enesuyan42 dedi: Tırcılık zeevkini tam olarak almak istiyorum yolların falan gerçekçiliği olsun kalite olsun. Genişletmek için tıkla... Onun için ilk balkanları çekin alttan Türkiyem müziğiyle gazlarsınız.
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 25 Aralık 2024 #12 Baltic Bundle paketini al. Beyond The Baltic Sea ve İskandinavya'nın yolları, yerleri gayet güzel. Onun dışında tuning pack dlc'leri alabilirsin.
Baltic Bundle paketini al. Beyond The Baltic Sea ve İskandinavya'nın yolları, yerleri gayet güzel. Onun dışında tuning pack dlc'leri alabilirsin.
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 25 Aralık 2024 #13 Enesuyan42 dedi: ETS 2 alacağım. Önerebileceğiniz DLC'ler var mı? Hangi DLC'leri almalıyım? Eki Görüntüle 2381667 Genişletmek için tıkla... Kötü dlc'si olmayan oyun bence. Hangisini alırsan al pişman olmazsın. Arkadaşın da dediği iskandinavya alırsan daha da iyi olur.
Enesuyan42 dedi: ETS 2 alacağım. Önerebileceğiniz DLC'ler var mı? Hangi DLC'leri almalıyım? Eki Görüntüle 2381667 Genişletmek için tıkla... Kötü dlc'si olmayan oyun bence. Hangisini alırsan al pişman olmazsın. Arkadaşın da dediği iskandinavya alırsan daha da iyi olur.
E Enesuyan42 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 1.187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #14 641429 dedi: Baltic bundle paketini al. Beyond the baltic sea ve iskandinavya'nın yolları, yerleri gayet güzel. Onun dışında tuning pack DLC'leri alabilirsin. Genişletmek için tıkla... PolterGeist dedi: Kötü DLC'si olmayan oyun bence. Hangisini alırsan al pişman olmazsın. Arkadaşın da dediği iskandinavya alırsan daha da iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam baltic bundle ve oyunu alacağım şimdi.
641429 dedi: Baltic bundle paketini al. Beyond the baltic sea ve iskandinavya'nın yolları, yerleri gayet güzel. Onun dışında tuning pack DLC'leri alabilirsin. Genişletmek için tıkla... PolterGeist dedi: Kötü DLC'si olmayan oyun bence. Hangisini alırsan al pişman olmazsın. Arkadaşın da dediği iskandinavya alırsan daha da iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam baltic bundle ve oyunu alacağım şimdi.
ysfbm Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #15 Enesuyan42 dedi: Hocam baltic bundle ve oyunu alacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... İyi yaparsın bende aldım demin. Bı daha bu fiyatlara dusmeyebilir.
Enesuyan42 dedi: Hocam baltic bundle ve oyunu alacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... İyi yaparsın bende aldım demin. Bı daha bu fiyatlara dusmeyebilir.
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 26 Aralık 2024 #16 ysfbm dedi: İyi yaparsın bende aldım demin. Bı daha bu fiyatlara dusmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Her indirimde bu fiyatlara düşüyor.
ysfbm dedi: İyi yaparsın bende aldım demin. Bı daha bu fiyatlara dusmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Her indirimde bu fiyatlara düşüyor.
ysfbm Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #17 641429 dedi: Her indirimde bu fiyatlara düşüyor. Genişletmek için tıkla... Onu mu bekleyeceğiz. Sürekli değil arada bir düşüyor
641429 dedi: Her indirimde bu fiyatlara düşüyor. Genişletmek için tıkla... Onu mu bekleyeceğiz. Sürekli değil arada bir düşüyor