Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #11 Ben DLC'lerin hepsni aldım 1 buçuk sene önce sadece Türkiye'ye gittim bir de ProMods indirdim kirkenes e gittim.
Ben DLC'lerin hepsni aldım 1 buçuk sene önce sadece Türkiye'ye gittim bir de ProMods indirdim kirkenes e gittim.
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2022 #12 AnanasliTost dedi: Ben geçenlerde konu açmıştım, ETS 2 alınır mı diye çünkü zamlandı ama neyse sonra almaya karar verdim fakat map DLC'lerin tanesinin 40 TL olduğunu fark ettim ve bana fazla geldi. Sizce DLC olmadan oynanır mı yoksa DLC şart mı? Genişletmek için tıkla... Hayır asla sıkmaz oyun kendi kendine zaten güzel.
AnanasliTost dedi: Ben geçenlerde konu açmıştım, ETS 2 alınır mı diye çünkü zamlandı ama neyse sonra almaya karar verdim fakat map DLC'lerin tanesinin 40 TL olduğunu fark ettim ve bana fazla geldi. Sizce DLC olmadan oynanır mı yoksa DLC şart mı? Genişletmek için tıkla... Hayır asla sıkmaz oyun kendi kendine zaten güzel.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.739 Makaleler 2 Çözümler 14 28 Haziran 2022 #13 Aslında size göre değişiyor. Sade oynamak istersiniz size yeterli olabilir ama ben sade sevmediğim için gerekli DLC aldım. Öyle daha zevkli bana göre.
Aslında size göre değişiyor. Sade oynamak istersiniz size yeterli olabilir ama ben sade sevmediğim için gerekli DLC aldım. Öyle daha zevkli bana göre.
AnanasliTost Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 532 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #14 Teknik Servis dedi: Hayır asla sıkmaz oyun kendi kendine zaten güzel. Genişletmek için tıkla... Peki Euro Truck Simulator 2 essentials 105 TL almaya değer mi? @Emperor4231 Son düzenleme: 28 Haziran 2022
Teknik Servis dedi: Hayır asla sıkmaz oyun kendi kendine zaten güzel. Genişletmek için tıkla... Peki Euro Truck Simulator 2 essentials 105 TL almaya değer mi? @Emperor4231
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2022 #15 AnanasliTost dedi: Peki Euro Truck Simulator 2 essentials 105 TL almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Bence mantıklı değil benim açımdan ama siz bilirsiniz
AnanasliTost dedi: Peki Euro Truck Simulator 2 essentials 105 TL almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Bence mantıklı değil benim açımdan ama siz bilirsiniz
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 28 Haziran 2022 #16 AnanasliTost dedi: Peki Euro Truck Simulator 2 essentials 105 TL almaya değer mi? @Emperor4231 Genişletmek için tıkla... Alınabilir ama fiyatı yüksek. Eğer uzun süreli oynayacağınızı düşünüyorsanız alabilirsiniz zira direksiyon setiniz yoksa çok sarmayabiliyor insanı.
AnanasliTost dedi: Peki Euro Truck Simulator 2 essentials 105 TL almaya değer mi? @Emperor4231 Genişletmek için tıkla... Alınabilir ama fiyatı yüksek. Eğer uzun süreli oynayacağınızı düşünüyorsanız alabilirsiniz zira direksiyon setiniz yoksa çok sarmayabiliyor insanı.
AnanasliTost Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 532 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #17 Emperor4231 dedi: Alınabilir ama fiyatı yüksek. Eğer uzun süreli oynayacağınızı düşünüyorsanız alabilirsiniz zira direksiyon setiniz yoksa çok sarmayabiliyor insanı. Genişletmek için tıkla... Direksiyon setim yok ama araba türü oyunlaardan keyif alıyorum.
Emperor4231 dedi: Alınabilir ama fiyatı yüksek. Eğer uzun süreli oynayacağınızı düşünüyorsanız alabilirsiniz zira direksiyon setiniz yoksa çok sarmayabiliyor insanı. Genişletmek için tıkla... Direksiyon setim yok ama araba türü oyunlaardan keyif alıyorum.
twofactor Decapat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700x / RTX3060 12GB / 32 GB RAM / 1.5TB SSD Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #18 AnanasliTost dedi: Modifiye DLC'leri derken sadece görünüşler mi? Genişletmek için tıkla... Net olarak bilmiyorum ama çoğunlukla görünüş üzerine(herhangi bir modifiye DLCsine sahip değilim kullandığım tıra uyan yok o yüzden net bilmiyorum)
AnanasliTost dedi: Modifiye DLC'leri derken sadece görünüşler mi? Genişletmek için tıkla... Net olarak bilmiyorum ama çoğunlukla görünüş üzerine(herhangi bir modifiye DLCsine sahip değilim kullandığım tıra uyan yok o yüzden net bilmiyorum)
AnanasliTost Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 532 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #19 twofactor dedi: Net olarak bilmiyorum ama çoğunlukla görünüş üzerine(herhangi bir modifiye DLC'sine sahip değilim kullandığım tıra uyan yok o yüzden net bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... Tamam yardımın için teşekkür ederim.
twofactor dedi: Net olarak bilmiyorum ama çoğunlukla görünüş üzerine(herhangi bir modifiye DLC'sine sahip değilim kullandığım tıra uyan yok o yüzden net bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... Tamam yardımın için teşekkür ederim.