Xion Hectopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 339 Makaleler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar bende ETS2 için Going East DLC'si var fakat bu benim Kütüphane'mde gözükmüyor ve bende yükleyemiyorum. DLC nasıl yükleyebilirim ?
Arkadaşlar bende ETS2 için Going East DLC'si var fakat bu benim Kütüphane'mde gözükmüyor ve bende yükleyemiyorum. DLC nasıl yükleyebilirim ?
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 10 Eylül 2014 #2 Euro Truck Simulator 2'ye sağ tıklayıp özellikler de. DLC sekmesinde gözükmesi lazım.
G_Theill Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 349 Yer Dragos Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik Mühendisi 10 Eylül 2014 #3 Satın aldığında herhangi bir işlem gerektirmeden kuruyor olması lazım Steam'in. Eğer kurmuyorsa oyuna sağ tıklayıp "indirilebilir içerikleri görüntüle" bölümünden seçili olup olmadığını kontrol edebilirsin.
Satın aldığında herhangi bir işlem gerektirmeden kuruyor olması lazım Steam'in. Eğer kurmuyorsa oyuna sağ tıklayıp "indirilebilir içerikleri görüntüle" bölümünden seçili olup olmadığını kontrol edebilirsin.
Xion Hectopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 339 Makaleler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2014 #4 Yüklüymüş zaten Ancak normal oyunla pek farkını göremedim.
G_Theill Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 349 Yer Dragos Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik Mühendisi 10 Eylül 2014 #5 Harita çok daha geniş, yeni ülkeler var. Zaten en önemli özelliği de bu.