ETS 2 DLC tavsiyesi

Son çıkan DLC'ler diğer DLC'lere göre daha pahalı son kurdan çıktığı için fiyatlar dolara güncellenince maksimum 1.5X artar ama diğer DLC'ler daha fazla artmış olacak yine sana kalmış da ben olsam 30 45 olacak diye 30'luk almak yerine 15'lik 2 tane alırım 15'lik de 35 40 civarı bir şeye çıkacak gibi görünüyor çünkü.

Vive La France öneririm

Sırayla gitmesinin bir mantığı yok. Road to the Black sea kötü bir DLC değil. Hatta bana göre france DLC'sinden daha iyi. Yenilik açısından da gayet iyi. West balkans her ne kadar daha güzel olsa da karayollarından Fransa DLC'si olmadan ulaşamaz. Road to the Black sea daha iyi.

Zam gelmeden 1 tane harita DLC'si almak istiyorum. her türlü tavsiyeye açığım. Bende Scandinavia ve Going East bulunmakta.
Zam gelmeyecek. Yeterince pahalı durumda ETS2 DLC'leri, dolara geçişten sonra en fazla 4-5 lira fark edecek. Beğenmedim atacakların SteamDB'den bakmasını öneririm.

Son çıkan DLC'ler diğer DLC'lere göre daha pahalı son kurdan çıktığı için fiyatlar dolara güncellenince maksimum 1.5X artar ama diğer DLC'ler daha fazla artmış olacak yine sana kalmış da ben olsam 30 45 olacak diye 30'luk almak yerine 15'lik 2 tane alırım 15'lik de 35 40 civarı bir şeye çıkacak gibi görünüyor çünkü.

Uzaktan yakından alakasız. Going east DLC hariç diğer tüm DLC'ler 270 TL. Dolara geçince aşırı derecede bir fark da olmayacak.

Uzaktan yakından alakasız. Going east DLC hariç diğer tüm DLC'ler 270 TL. Dolara geçince aşırı derecede bir fark da olmayacak.

270 ne ara olmuş ya neyse işte benim dediğim mantıklıydı hepsi 270 olmasa da 270miş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı