memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #1 Beyler ben Steam üzerinden Euro Truck Simulator 2 alacağım ama DLC'ler için param yok. Oyunu Steam'den alsam DLC'leri internetten yükleyebilir miyim?
Beyler ben Steam üzerinden Euro Truck Simulator 2 alacağım ama DLC'ler için param yok. Oyunu Steam'den alsam DLC'leri internetten yükleyebilir miyim?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 14 Temmuz 2021 #2 memospasa10 dedi: Beyler ben Steam üzerinden Euro Truck Simulator 2 alacağım ama DLC'ler için param yok. Oyunu Steam'den alsam DLC'leri internetten yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yükleyemezsin. Yüklesen bile Steam DLC'siz haline döndürür tekrar.
memospasa10 dedi: Beyler ben Steam üzerinden Euro Truck Simulator 2 alacağım ama DLC'ler için param yok. Oyunu Steam'den alsam DLC'leri internetten yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yükleyemezsin. Yüklesen bile Steam DLC'siz haline döndürür tekrar.
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #3 ReloadingData dedi: Yükleyemezsin. Yüklesen bile Steam DLC'siz haline döndürür tekrar. Genişletmek için tıkla... Çözüldü nasıl işaretleyeceğiz kardeşim.
ReloadingData dedi: Yükleyemezsin. Yüklesen bile Steam DLC'siz haline döndürür tekrar. Genişletmek için tıkla... Çözüldü nasıl işaretleyeceğiz kardeşim.
HasNickTR Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 331 Çözümler 3 14 Temmuz 2021 #4 Maalesef yapamazsınız. Çünkü oyunu açtığınızda yerel dosyalarınızla Steam hesabınız eşleştirilir. Uyumsuz olduğunda oyun çalışmaz.
Maalesef yapamazsınız. Çünkü oyunu açtığınızda yerel dosyalarınızla Steam hesabınız eşleştirilir. Uyumsuz olduğunda oyun çalışmaz.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 14 Temmuz 2021 #5 memospasa10 dedi: Çözüldü nasıl işaretleyeceğiz kardeşim. Genişletmek için tıkla... Raporlayabilirsiniz çözüldü yazarak.
memospasa10 dedi: Çözüldü nasıl işaretleyeceğiz kardeşim. Genişletmek için tıkla... Raporlayabilirsiniz çözüldü yazarak.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 14 Temmuz 2021 #6 memospasa10 dedi: Çözüldü nasıl işaretleyeceğiz kardeşim. Genişletmek için tıkla... Konu soru değilse işaretleyemiyorsun.
memospasa10 dedi: Çözüldü nasıl işaretleyeceğiz kardeşim. Genişletmek için tıkla... Konu soru değilse işaretleyemiyorsun.