ETS 2 DLC'ler olmadan alınır mı?

UserHakan

Hectopat
Makaleler
12
Yer
Mars
Merhabalar. Oyun şu an indirimde ve almayı düşünüyorum ama hiçbir DLC paketi almayacağım. Yani kısaca DLC olmadan güzel bir şekilde oynanır mı? Oyun arkadaşımda da var hem o yüzden hem de arada sırada sıkılınca gireceğim bir oyun arıyordum. Sizce alınır mı?

Bence alınır ama bir zaman sonra hep aynı yerde oynamak bayar. Oyunun zevki harita DLC'leri ile çıkıyor. Sürekli farklı, güzeli, manzaralı yerler gördükçe sürükleyici oluyor.

Merhabalar. Oyun şu an indirimde ve almayı düşünüyorum ama hiçbir DLC paketi almayacağım. Yani kısaca DLC olmadan güzel bir şekilde oynanır mı? Oyun arkadaşımda da var hem o yüzden hem de arada sırada sıkılınca gireceğim bir oyun arıyordum. Sizce alınır mı?
Alınır fakat ileride DLC alırsanız daha iyi olur. İnsan farklı yerlerde de oynamak istiyor. Bir sonraki indirimde de DLC alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı