emrebinbin Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar ETS 2'de Black Sea DLC'sini almak istiyorum. Dolar kurunu 10 yaptı Steam. Sizce indirime girer mi? Yoksa zam gelmeden alınır mı?
Arkadaşlar ETS 2'de Black Sea DLC'sini almak istiyorum. Dolar kurunu 10 yaptı Steam. Sizce indirime girer mi? Yoksa zam gelmeden alınır mı?
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #2 emrebinbin dedi: Arkadaşlar ETS 2'de Black Sea DLC'sini almak istiyorum. Dolar kurunu 10 yaptı Steam. Sizce indirime girer mi? Yoksa zam gelmeden alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
emrebinbin dedi: Arkadaşlar ETS 2'de Black Sea DLC'sini almak istiyorum. Dolar kurunu 10 yaptı Steam. Sizce indirime girer mi? Yoksa zam gelmeden alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
Mert340752 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #3 emrebinbin dedi: Arkadaşlar ETS 2'de Black Sea DLC'sini almak istiyorum. Dolar kurunu 10 yaptı Steam. Sizce indirime girer mi? Yoksa zam gelmeden alınır mı? Genişletmek için tıkla... Keşke indirime girse ne zamandır bekliyordum.
emrebinbin dedi: Arkadaşlar ETS 2'de Black Sea DLC'sini almak istiyorum. Dolar kurunu 10 yaptı Steam. Sizce indirime girer mi? Yoksa zam gelmeden alınır mı? Genişletmek için tıkla... Keşke indirime girse ne zamandır bekliyordum.