L l.podolskii11 Femtopat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #1 ETS 2 için micheln DLC'si aldım ama ayarlardan seçmeme rağmen oyun içinde desenler vesaire gözükmüyor. DLC'ye dair hiçbir şey yok oyunda. Bunu nasıl düzeltirim? Sil yükle yaptım tekrar tekrar denedim bekledim ama hala oyuna gelmedi DLC. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-01-04 205240.png 342,9 KB · Görüntüleme: 47
ETS 2 için micheln DLC'si aldım ama ayarlardan seçmeme rağmen oyun içinde desenler vesaire gözükmüyor. DLC'ye dair hiçbir şey yok oyunda. Bunu nasıl düzeltirim? Sil yükle yaptım tekrar tekrar denedim bekledim ama hala oyuna gelmedi DLC.
Tarihçi Arkadaş Picopat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #2 Sürüm kaç? Artı 0 Eksi
KS KS L l.podolskii11 Femtopat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #3 Tarihçi Arkadaş dedi: Sürüm kaç? Genişletmek için tıkla... steam de knk sürüm derken en son güncel oynuyom etsyi Artı 0 Eksi
Tarihçi Arkadaş dedi: Sürüm kaç? Genişletmek için tıkla... steam de knk sürüm derken en son güncel oynuyom etsyi
Tarihçi Arkadaş Picopat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #4 l.podolskii11 dedi: steam de knk sürüm derken en son güncel oynuyom etsyi Genişletmek için tıkla... Hmm eski sürümden kaynaklı olabilir diyecektim. Artı 0 Eksi
l.podolskii11 dedi: steam de knk sürüm derken en son güncel oynuyom etsyi Genişletmek için tıkla... Hmm eski sürümden kaynaklı olabilir diyecektim.