ETS 2 DLC'siz alınır mı?

246941

Petapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
9
Oyunu almak istiyorum ama çok DLC'si var. Oyunu o kadar oynamayı düşünmüyorum ancak bu da HOI 4 gibi DLC'siz işe yaramayan oyunlardan mıdır? Yoska DLC'siz de keyif alınabilir mi?

Oyunu almak istiyorum ama çok DLC'si var. Oyunu o kadar oynamayı düşünmüyorum ancak bu da HOI 4 gibi DLC'siz işe yaramayan oyunlardan mıdır? Yoska DLC'siz de keyif alınabilir mi?

Size sunduğu map yeterince büyük değer ben 2 tane DLC almıştım artık oyunu oynamıyorum.

Eğer çok oynamam, öyle canım sıkılınca 1-2 saat sürüp çıkarım diyorsanız DLC'ye gerek olduğunu düşünmüyorum ama yok 2-3 Saatten aşağı oynamam diyorsanız belli bir yerden sonra sıkmaya başlayacaktır oyun

DLC olmadan keyif alabilirsiniz. Bence TruckersMP oynamanız daha iyi olur. Diğer insanlar olunca daha çok sarıyor.

Şöyle saatlerinizi gecircekseniz direksiyon seti falan kurup ekiple girecekseniz DLC'siz olmaz bence.

DLC alacaksan Road To Black Sea diye bir DLC vardi onu alabilirsin onun disinda mod kurarak da oynarsin oyunu. Diger arkadaslarin dedigi gibi TruckersMP oynamani oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…