ETS 2 DLC'siz alınır mı?

Oyunu almak istiyorum ama çok DLC'si var. Oyunu o kadar oynamayı düşünmüyorum ancak bu da HOI 4 gibi DLC'siz işe yaramayan oyunlardan mıdır? Yoska DLC'siz de keyif alınabilir mi?

Bana göre DLC'siz çok sarmaz oyunun yolları yenilenmiş yerler dışında eski.

Eğer benim gibi arada kafa dağıtmak için oynuyorsanız DLC olmadan alınabilir.

DLC alacaksan road to Black sea diye bir DLC vardi onu alabilirsin onun disinda mod kurarak da oynarsin oyunu. Diger arkadaslarin dedigi gibi Truckers MP oynamani oneririm.

Eğer GO to east DLC ile birlikte almazsa oradan oraya geçiş yapamaz sadece hızlı yolculuk ile olur.

İskandinav dlc sindeki yollar orjinaldir. Bende bir de Going East vardı. Bunlar ilk dlc ler. Gayet keyif alarak oynamıştım. Kişisel tavsiyem İskandinav ı mutlaka alın

DLC'siz tabikide alınıp oynanabilecek bir oyun, Fakat grafik ayarlarını en üst seviyeye çekmeni tavsiye ederim çözünürlük kalite gölge vs vs hepsini en yüksek olarak ayarlaman gerek. Sistemin nasıldır bilmem. Ama bu ayarları full'e çekemezsen çamur gibi görüntü oluyor bilgin olsun ona göre al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…