berataytr11 Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 Konu başlıktadır. Herhangi DLC yoktur. Harita moduda olur.
cevheriulrich Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 770 Çözümler 11 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Kasa:Zalman N4 Rev.1 Anakart:GIGABYTE H610 M K DDR4 Ekran Kartı:ZOTAC Geforce RTX 4060 İşlemci:Intel Core i3 13100F Ram:XPG Gammix D30 Güç Kaynağı:ZALMAN ZM600-TXII MegaMax 600W 80 PLUS EKİPMANLAR: Kulaklık:Razer Blackshark V2 X White Edition Monitör:LG Ultragear 27GQ50F-B Mouse:Steelseries Rival 600 Klavye:Rampage Umbra KB-R86 Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #2 berataytr11 dedi: Konu başlıktadır. Herhangi DLC yoktur. Harita moduda olur. Genişletmek için tıkla... Harita modunu bütün DLC paketleri olmadan indiremezsin.
berataytr11 dedi: Konu başlıktadır. Herhangi DLC yoktur. Harita moduda olur. Genişletmek için tıkla... Harita modunu bütün DLC paketleri olmadan indiremezsin.
Enmu Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 berataytr11 dedi: Konu başlıktadır. Herhangi DLC yoktur. Harita moduda olur. Genişletmek için tıkla... Hannover de bir şirketin dar ve topraklı bir yolu vardı. Oyunun en güzel yeridir. Onun haricinde dlc crackleme yapabilirsiniz.
berataytr11 dedi: Konu başlıktadır. Herhangi DLC yoktur. Harita moduda olur. Genişletmek için tıkla... Hannover de bir şirketin dar ve topraklı bir yolu vardı. Oyunun en güzel yeridir. Onun haricinde dlc crackleme yapabilirsiniz.
berataytr11 Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #4 Truckersmp'de oynadığım için crackleme yapamıyorum işte , yoksa çok güzel olucak promods yüklüycem , olmazsa crack yüklerim bi tanede.
Truckersmp'de oynadığım için crackleme yapamıyorum işte , yoksa çok güzel olucak promods yüklüycem , olmazsa crack yüklerim bi tanede.
Enmu Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #5 berataytr11 dedi: Truckersmp'de oynadığım için crackleme yapamıyorum işte , yoksa çok güzel olucak promods yüklüycem , olmazsa crack yüklerim bi tanede. Genişletmek için tıkla... Almanyada Hannover de ki şirket yolu dışında bide alp dağları var ( insbruck-klagenfurt arası ) onun dışında malesef çoğu mod dlc gerektiriyor.
berataytr11 dedi: Truckersmp'de oynadığım için crackleme yapamıyorum işte , yoksa çok güzel olucak promods yüklüycem , olmazsa crack yüklerim bi tanede. Genişletmek için tıkla... Almanyada Hannover de ki şirket yolu dışında bide alp dağları var ( insbruck-klagenfurt arası ) onun dışında malesef çoğu mod dlc gerektiriyor.