Just Gamer Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Yer Gakkoşlar Diyarı Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #1 ETS 2 oynuyor musunuz? Eğer oynuyorsanız tırlarınızın ekran görüntülerini atın bakalım en güzelini seçelim hani fotoğraf atolyesi varya İlk ben başlayayım daha yeni yükledim Sürprizbozan önceden çok oynardım bayağı modifiyeli tırım vardı
ETS 2 oynuyor musunuz? Eğer oynuyorsanız tırlarınızın ekran görüntülerini atın bakalım en güzelini seçelim hani fotoğraf atolyesi varya İlk ben başlayayım daha yeni yükledim Sürprizbozan önceden çok oynardım bayağı modifiyeli tırım vardı
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.091 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 14 Temmuz 2021 #2
corumluapo19 Centipat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 229 Çözümler 2 Yer Urfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2021 #3
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 14 Temmuz 2021 #4 Biraz kalitesi düşük ama olsun.
Just Gamer Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Yer Gakkoşlar Diyarı Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #5 mor ekmek dedi: Biaz kalitesi düşük ama olsun.Eki Görüntüle 1107214 Genişletmek için tıkla... Boş ver sıkma canını benim de düşüktü 7 yıllık sistem bazı ayarlar yaparak yukarıda attığım fotoğraftaki gibi bir nebzede olsa iyileştirdim.
mor ekmek dedi: Biaz kalitesi düşük ama olsun.Eki Görüntüle 1107214 Genişletmek için tıkla... Boş ver sıkma canını benim de düşüktü 7 yıllık sistem bazı ayarlar yaparak yukarıda attığım fotoğraftaki gibi bir nebzede olsa iyileştirdim.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.401 Çözümler 70 Yer Istanbul 14 Temmuz 2021 #6 Fotoğraf çekeceğiniz zaman bari grafiklerinizi yükseltin.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 14 Temmuz 2021 #7 Just Gamer dedi: Boş ver sıkma canını benim de düşüktü 7 yıllık sistem bazı ayarlar yaparak yukarıda attığım fotoğraftaki gibi bir nebzede olsa iyileştirdim. Genişletmek için tıkla... Hayır ondan değil, Steam'den ekran görüntüsü aldım onun için kalite biraz daha düşük geldi. Evde olsaydım onlarca fotoğraf atardım.
Just Gamer dedi: Boş ver sıkma canını benim de düşüktü 7 yıllık sistem bazı ayarlar yaparak yukarıda attığım fotoğraftaki gibi bir nebzede olsa iyileştirdim. Genişletmek için tıkla... Hayır ondan değil, Steam'den ekran görüntüsü aldım onun için kalite biraz daha düşük geldi. Evde olsaydım onlarca fotoğraf atardım.
Just Gamer Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Yer Gakkoşlar Diyarı Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #8 V. Scaletta dedi: Fotoğraf çekeceğiniz zaman bari grafiklerinizi yükseltin. Genişletmek için tıkla... Yükselttik zaten konuyu okumadan yazıyorsun fotoğraflara bak sistem ancak bu kadar yetiyor.
V. Scaletta dedi: Fotoğraf çekeceğiniz zaman bari grafiklerinizi yükseltin. Genişletmek için tıkla... Yükselttik zaten konuyu okumadan yazıyorsun fotoğraflara bak sistem ancak bu kadar yetiyor.
corumluapo19 Centipat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 229 Çözümler 2 Yer Urfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2021 #9 V. Scaletta dedi: Fotoğraf çekeceğiniz zaman bari grafiklerinizi yükseltin. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğrafı çekmesi 30 dk sürüyor kasınca da
V. Scaletta dedi: Fotoğraf çekeceğiniz zaman bari grafiklerinizi yükseltin. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğrafı çekmesi 30 dk sürüyor kasınca da
Just Gamer Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Yer Gakkoşlar Diyarı Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #10 mor ekmek dedi: Hayır ondan değil, Steam'den ekran görüntüsü aldım onun için kalite biraz daha düşük geldi. Evde olsaydım onlarca fotoğraf atardım. Genişletmek için tıkla... Sorun değil sistem kaç yıllık?
mor ekmek dedi: Hayır ondan değil, Steam'den ekran görüntüsü aldım onun için kalite biraz daha düşük geldi. Evde olsaydım onlarca fotoğraf atardım. Genişletmek için tıkla... Sorun değil sistem kaç yıllık?