ETS 2 en güçlü tır hangisidir?

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Uzun zamandır para biriktirdim, en güçlü tırı almak istiyorum.

En güçlü tır hangisidir?

Direkt hile ile basardınız parayı? Hem kimseye zararı yok, Online değil zaten.
Hocam öyle deme hile asıl online'da lazım. Sebebi de şu: Sizden kaynaklı olmayan fakat ucu size dokunan kazalar. O kadar para biriktiriyorsunuz mesela herifin troll'lüğü yüzünden paranın yarısı tamire gidiyor.

Offline'da kariyer yapanlara sözüm yok. Ben de kariyerciyim bu arada :D

Direkt hile ile basardınız parayı? Hem kimseye zararı yok, Online değil zaten.

Volvo ve Scania'lardan 750 HP olanlar. Kullanım amacına göre şanzıman değişebilir ama.
Hocam hile yapınca bir anlamı kalmıyor ki? Kaç bin kilometre yol gittim emeğime yazık :D

Bir de şanzıman olayı ne oluyor? Yani ağır yük için farklı, hafif yük için farklı şanzıman mı seçmeliyim?

Yani ağır yük için farklı, hafif yük için farklı şanzıman mı seçmeliyim?
Evet. Benim tercihlerim değişiyor. Bazen yük ağır olsa da tır güçlü olduğu için 6 ileri seçebiliyorum. Böylelikle yükü motorda tutup stabil bir şekilde ilerleyebiliyorum. Öbür türlü sürekli vites değiştirme zaman kaybı vs. oluyor. Farklı durumlar var.
Ama basitçe söylemem gerekirse ağır yüklerde 12-16-18 vites, hafif yüklerde daha düşük vites sayıları.
Şanzıman oranı arttıkça ve diferansiyel oranı azaltıkça daha yüksek hızlara çıkılır (motor gücü ve aerodinami de etken) fakat tork düşer.
Tam tersi durumda son hız kısıtlanır fakat hızlanma ve tork artar. Daha ağır çekilebilir duruma gelinir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı