T Teknokafa Centipat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 46 18 Eylül 2021 #1 ETS 2 essentials ne demek? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2021
Hüseyin Sarıtaç Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 319 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #2 Toplu DLC listesi. Artı 0 Eksi
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 18 Eylül 2021 #3 Full dlc paketi anlamına geliyor. Artı 0 Eksi
KS KS T Teknokafa Centipat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 46 18 Eylül 2021 #4 Silinen üye dedi: Full DLC paketi anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir şey daha soracaktım oyunu indir dediğimde DLC'lerin hepsi iner mi yoksa ben teker teker mi indireceğim? Hüseyin Sarıtaç dedi: Toplu DLC listesi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir şey daha soracaktım oyunu indir dediğimde DLC'lerin hepsi iner mi yoksa ben teker teker mi indireceğim? Son düzenleme: 18 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Full DLC paketi anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir şey daha soracaktım oyunu indir dediğimde DLC'lerin hepsi iner mi yoksa ben teker teker mi indireceğim? Hüseyin Sarıtaç dedi: Toplu DLC listesi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir şey daha soracaktım oyunu indir dediğimde DLC'lerin hepsi iner mi yoksa ben teker teker mi indireceğim?
Hüseyin Sarıtaç Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 319 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #5 Teknokafa dedi: Teşekkürler bir şey daha soracaktım oyunu indir dediğimde DLC'lerin hepsi iner mi yoksa ben teker teker mi indireceğim? Teşekkürler bir şey daha soracaktım oyunu indir dediğimde DLC'lerin hepsi iner mi yoksa ben teker teker mi indireceğim? Genişletmek için tıkla... Satın alınca otomatik kendisi indiriyordu sanırsam öyle olması lazım ek bir işlem gerektirmiyor. Artı 0 Eksi
Teknokafa dedi: Teşekkürler bir şey daha soracaktım oyunu indir dediğimde DLC'lerin hepsi iner mi yoksa ben teker teker mi indireceğim? Teşekkürler bir şey daha soracaktım oyunu indir dediğimde DLC'lerin hepsi iner mi yoksa ben teker teker mi indireceğim? Genişletmek için tıkla... Satın alınca otomatik kendisi indiriyordu sanırsam öyle olması lazım ek bir işlem gerektirmiyor.