Çözüldü ETS 2 far ışığı gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

schlss

Hectopat
Makaleler
4
RAM
8 GB Dual Channel. Gerisini bilmiyorum
Ekran kartı
GT740M
Anakart
Casper Nirvana Laptop
İşlemci
i5-4200M
Dostlar selam. Başlıkta ki gibi, farları açtığımda etrafı aydınlatmıyor. Yani açmamış halimle açmış halim aynı. Tırın içine de etki etmiyor farlar. Nasıl çözebilirim? Oyunum orijinal.

Dostlar selam. Başlıkta ki gibi, farları açtığımda etrafı aydınlatmıyor. Yani açmamış halimle açmış halim aynı. Tırın içine de etki etmiyor farlar. Nasıl çözebilirim? Oyunum orijinal.

Hocam bir ihtimal uzunları değil de sis farlarını açmış olabilir misiniz? Belki o şekilde fark etmemiş olabilirsiniz. Ayrıca kapalıyken ve açıkken bir ekran görüntüsü eklerseniz belki daha sağlıklı olabilir.

FPS arttırmak için herhangi bir ayar yaptınız mı? Config dosyasından ışıkları kapatabiliyorsunuz belki onunla alakalı olabilir.

Ekran görüntüsü alabilir miyiz?
Hocam bir ihtimal uzunları değil de sis farlarını açmış olabilir misiniz? Belki o şekilde fark etmemiş olabilirsiniz. Ayrıca kapalıyken ve açıkken bir ekran görüntüsü eklerseniz belki daha sağlıklı olabilir.

1650117190903.jpeg

1650117200058.jpeg

1650117206360.jpeg

Kapalı hallerinin ekran görüntüsü almadan çıkmıştım. Ama tamamen aynılar.
FPS arttırmak için herhangi bir ayar yaptınız mı? Config dosyasından ışıkları kapatabiliyorsunuz belki onunla alakalı olabilir.

Hayır, yapmadım.

Hocam benim monitör mü çok parlak acaba? Bir kontrol eder misiniz parlaklık ayarlarınızı.

Ekran parlaklığım maksimum, oyun parlaklığı da ya orta da ya da daha yüksek.
Hocam bu son versiyonlarda, grafik ve ışık ayarları çok geliştirildi şu anda oyun saati 19. oyun saati 22 falan olduğunda da mı böyle?

Yeni isik ayarlari saçma geldi bana, isik yeni etki etmeye basladi. Gelistirmek yerine sacmalamislar herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı