Hazreti oyuncu Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 6 22 Haziran 2021 #1 ETS 2 MP oynarken aldım hatayı. Dosyaları da doğruladım.
yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #2 Hazreti oyuncu dedi: ETS 2 MP oynarken aldım hatayı. Dosyaları da doğruladım. Genişletmek için tıkla... Sürümleriniz uyuşuyomu? Çünkü son sürüm TMP'ye gelmemiş olabilir. Artı 0 Eksi
Hazreti oyuncu dedi: ETS 2 MP oynarken aldım hatayı. Dosyaları da doğruladım. Genişletmek için tıkla... Sürümleriniz uyuşuyomu? Çünkü son sürüm TMP'ye gelmemiş olabilir.
KS KS Hazreti oyuncu Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 6 22 Haziran 2021 #3 yuico dedi: Sürümleriniz uyuşuyomu? Çünkü son sürüm TMP'ye gelmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın çok geç gördüm sürümler uyuşuyor onu kontrol ettim kendi sitesindeki yazdığı programların sürü lerinide doğrularım Artı 0 Eksi
yuico dedi: Sürümleriniz uyuşuyomu? Çünkü son sürüm TMP'ye gelmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın çok geç gördüm sürümler uyuşuyor onu kontrol ettim kendi sitesindeki yazdığı programların sürü lerinide doğrularım
yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #4 Hazreti oyuncu dedi: Kusura bakmayın çok geç gördüm sürümler uyuşuyor onu kontrol ettim kendi sitesindeki yazdığı programların sürü lerinide doğrularım Genişletmek için tıkla... ETS 2'yi silip yüklemeyi denermisin? Artı 0 Eksi
Hazreti oyuncu dedi: Kusura bakmayın çok geç gördüm sürümler uyuşuyor onu kontrol ettim kendi sitesindeki yazdığı programların sürü lerinide doğrularım Genişletmek için tıkla... ETS 2'yi silip yüklemeyi denermisin?
KS KS Hazreti oyuncu Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 6 23 Haziran 2021 #5 yuico dedi: ETS 2'yi silip yüklemeyi denermisin? Genişletmek için tıkla... Tabiki yuico dedi: ETS 2'yi silip yüklemeyi denermisin? Genişletmek için tıkla... Silip yükledim epeyde oynadım bir sıkıntı olmadı teşekkür ederim Son düzenleme: 23 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
yuico dedi: ETS 2'yi silip yüklemeyi denermisin? Genişletmek için tıkla... Tabiki yuico dedi: ETS 2'yi silip yüklemeyi denermisin? Genişletmek için tıkla... Silip yükledim epeyde oynadım bir sıkıntı olmadı teşekkür ederim
yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #6 Hazreti oyuncu dedi: Tabiki Silip yükledim epeyde oynadım bir sıkıntı olmadı teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Artı 0 Eksi
Hazreti oyuncu dedi: Tabiki Silip yükledim epeyde oynadım bir sıkıntı olmadı teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.