Fevzii Centipat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 6 26 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar, bayadır oynuyorum neredeyse bütün tırlar var ama Ford, BMC gibi tırlar neden yok ve neden gelmiyor? Sizce gelir mi?
Arkadaşlar, bayadır oynuyorum neredeyse bütün tırlar var ama Ford, BMC gibi tırlar neden yok ve neden gelmiyor? Sizce gelir mi?
Worldax Kilopat Katılım 12 Eylül 2017 Mesajlar 281 Yer Gebze, Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2020 #11 Fevzii dedi: Arkadaşlar, bayadır oynuyorum neredeyse bütün tırlar var ama Ford, BMC gibi tırlar neden yok ve neden gelmiyor? Sizce gelir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunun ismi Euro Truck Simulator 2 sence A.B.D markası veya Asya tarfından markalar eklenirmi? ben eklenmeyeceğini düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Fevzii dedi: Arkadaşlar, bayadır oynuyorum neredeyse bütün tırlar var ama Ford, BMC gibi tırlar neden yok ve neden gelmiyor? Sizce gelir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunun ismi Euro Truck Simulator 2 sence A.B.D markası veya Asya tarfından markalar eklenirmi? ben eklenmeyeceğini düşünüyorum.
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 26 Şubat 2020 #12 Worldax dedi: Oyunun ismi Euro Truck Simulator 2 sence ABD markası veya Asya tarafından markalar eklenir mi? ben eklenmeyeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun yarısını Türk kitle oluşturuyor. Türkiye DLC'si boş yere gelmedi. Artı 0 Eksi
Worldax dedi: Oyunun ismi Euro Truck Simulator 2 sence ABD markası veya Asya tarafından markalar eklenir mi? ben eklenmeyeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun yarısını Türk kitle oluşturuyor. Türkiye DLC'si boş yere gelmedi.
Worldax Kilopat Katılım 12 Eylül 2017 Mesajlar 281 Yer Gebze, Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2020 #13 denizsevim dedi: Oyunun yarısını Türk kitle oluşturuyor. Türkiye DLC'si boş yere gelmedi. Genişletmek için tıkla... Ancak Balkanlar geldi ve bunun içinde Bulgaristan, Romanya da var ve Türkiye'nin Avrupa kısmına yer verildi. Artı 0 Eksi
denizsevim dedi: Oyunun yarısını Türk kitle oluşturuyor. Türkiye DLC'si boş yere gelmedi. Genişletmek için tıkla... Ancak Balkanlar geldi ve bunun içinde Bulgaristan, Romanya da var ve Türkiye'nin Avrupa kısmına yer verildi.
aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2020 #14 Tesla'nın tırını istiyorum ben . Worldax dedi: Ancak Balkanlar geldi ve bunun içinde Bulgaristan, Romanya da var ve Türkiye'nin Avrupa kısmına yer verildi. Genişletmek için tıkla... Tüm Türkiye'yi ekleyeceklerini düşünüyorum ben. Artı 0 Eksi
Tesla'nın tırını istiyorum ben . Worldax dedi: Ancak Balkanlar geldi ve bunun içinde Bulgaristan, Romanya da var ve Türkiye'nin Avrupa kısmına yer verildi. Genişletmek için tıkla... Tüm Türkiye'yi ekleyeceklerini düşünüyorum ben.
Hapton Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 128 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2020 #15 Yakın zamanda geleceğini düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Worldax Kilopat Katılım 12 Eylül 2017 Mesajlar 281 Yer Gebze, Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2020 #16 aerolona dedi: Tesla'nın tırını istiyorum ben . Eki Görüntüle 506553 Tüm Türkiye'yi ekleyeceklerini düşünüyorum ben. Genişletmek için tıkla... İkisininde olacağını düşünmüyorum ancak Trakya daha detaylı olabilir. Artı 0 Eksi
aerolona dedi: Tesla'nın tırını istiyorum ben . Eki Görüntüle 506553 Tüm Türkiye'yi ekleyeceklerini düşünüyorum ben. Genişletmek için tıkla... İkisininde olacağını düşünmüyorum ancak Trakya daha detaylı olabilir.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.067 Makaleler 6 Çözümler 54 27 Şubat 2020 #17 Ford'un gelme ihtimali düşük olsa bile var ama BMC'nin geleceğini sanmıyorum. Mod kullanmaya devam... Artı 0 Eksi
Ford'un gelme ihtimali düşük olsa bile var ama BMC'nin geleceğini sanmıyorum. Mod kullanmaya devam...
C0ntraVolta Decapat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 146 Çözümler 3 22 Şubat 2021 #18 aerolona dedi: Tesla'nın tırını istiyorum ben . Eki Görüntüle 506553 Tüm Türkiye'yi ekleyeceklerini düşünüyorum ben. Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin sadece Trakya ve Avrupa'ya kayan kısmı geldi diğer bölgeler gelmez adı üstünde ''Euro'' Truck Simulator. Artı 0 Eksi
aerolona dedi: Tesla'nın tırını istiyorum ben . Eki Görüntüle 506553 Tüm Türkiye'yi ekleyeceklerini düşünüyorum ben. Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin sadece Trakya ve Avrupa'ya kayan kısmı geldi diğer bölgeler gelmez adı üstünde ''Euro'' Truck Simulator.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 2 Ekim 2022 #19 denizsevim dedi: Ford yakında gelecek zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 sene oldu hala gelmedi . Artı 0 Eksi
denizsevim dedi: Ford yakında gelecek zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 sene oldu hala gelmedi .
C0ntraVolta Decapat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 146 Çözümler 3 8 Ekim 2022 #20 A1peren dedi: Hocam 2 sene oldu hala gelmedi . Genişletmek için tıkla... Gelmedi, gelmez de zaten. Ford Amerikan markası Avrupa'da geçen bir oyunda yer alacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
A1peren dedi: Hocam 2 sene oldu hala gelmedi . Genişletmek için tıkla... Gelmedi, gelmez de zaten. Ford Amerikan markası Avrupa'da geçen bir oyunda yer alacağını sanmıyorum.